Sisältöön »

Asutko Jämerässä, oletko Originaali? Osallistu ja ansaitse Jämerä Original -kyltti taloosi »

 
Kivitalolaskin
 
 
  • villahavet-22538301241.jpg
  • jamera-kivitalo-villa-havet-oh308790462.jpg
  • 20230817-205946.jpg
  • villahavet-081491587688.jpg
  • villahavet-26.jpg
 

Villa Havet - Loviisan asuntomessujen 2023 Paras Talo, Paras Sisustus, Paras Piha

 
 
Jämerän Kivikoti -suunnittelupalvelu

Jämerän Kivikoti -suunnittelupalvelu

Jämerän Kivikoti  -suunnittelupalvelun avulla löydät arkkitehdin, joka tuntee kivitalorakentamisen mahdollisuudet, kuuntelee toiveitasi ja toimii yhteistyössä Jämerän rakennesuunnittelijan sekä kustannuslaskijan kanssa. Voit laajentaa suunnittelun kattamaan kaikki kalustesuunnitelmat, kylpyhuonesuunnitelmat ja vaikka terassien lasitussuunnitelmat. Kauttamme onnistuu myös vaativankin tason talotekniikka- ja rakennesuunnittelu. Tämän markkinoiden laajimman suunnittelukokonaisuuden saat vain Jämerältä. Tutustu Kivikoti -palveluumme

 

Mitä kivitalo maksaa?

Jämerän kivitalolaskimella voit haarukoida, miten mm. rakennuksen muoto, pinta-ala, kerrosluku, perustus- ja rakenneratkaisut ja materiaalivalinnat vaikuttavat rakennuskustannuksiin. Kokeile kivitalolaskinta.

Mitä kivitalo maksaa?
 
Kivitaloideoita

Kivitaloideoita

Jämerä on suunnitellut ja rakentanut yksilöllisiä kivitaloja lähes 50 vuotta. Jokainen tänä aikana tehty Jämerä kivitalo on ollut uniikki, täysin asukkaidensa toiveiden mukainen. Voit katsoa kivitaloideoita inspiraatioksi omaan taloosi, jonka suunnitteluun saat apua Jämerän Kivikoti - suunnittelupalvelusta.

 

Jämerä kivitalossa on ainutlaatuinen, yksiaineinen seinärakenne

Jämerä kivitalossa on ainutlaatuinen yksiaineinen seinärakenne. Se on enemmän kuin kiveä - se on yhtä ja samaa eristävää materiaalia, joka ei sisällä höyrynsulkumuovia tai muita rakennekerroksia. Rakenne on luonnollinen ja yksinkertaisuudessaan nerokas, muuta et taloosi tarvitse!

Jämerä kivitalossa on ainutlaatuinen, yksiaineinen seinärakenne
 
Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Jämerän runkovalmis talotoimitus on kiinteähintainen, sisältäen perustusten ja runkorakenteiden toteuttamisessa tarvittavat materiaalit, niiden asennuksen ja suunnitelmat. Jämerältä ostat ja saat lopputuloksen, et vain osia tietämättä, mitä muuta sinun täytyy lisäksi hankkia ja mistä kantaa vastuuta.

 
 

Kerttu Niskasen ja Juho Mikkosen Jämerä kivitalon suunnittelu sujui kuin tanssi

Kerttu ja Juho olivat unelmoineen oman kivitalon rakentamisesta Vuokatissa sijaitsevalle rantatontilleen pitkään. Kun aika oli kypsä unelmien toteutumiselle, he uskoivat hankkeensa Jämerän taitavien asiantuntijoiden käsiin. Lue lisää >

kerttu-5791725500.jpg
 

                                                     Tutustu:

 
 

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

Asutko Jämerässä, oletko Originaali?

Asutko Jämerässä, oletko Originaali?

Jämerä täyttää 50 vuotta ja juhlan kunniaksi haluamme viettää sen yhdessä teidän, upeiden Jämerä -unelman omistajien kanssa!

Oletko sinä Jämerä Originaali, kuulutko heimoon?

Kerro meille Jämerästäsi »

 
x