Sisältöön »
 
 

Jämerä on Suomen suurin yksilöllisiä kivipientaloja suoraan kuluttajille rakentava yritys

 
Suunnittelu

Suunnittelu

Jämerä kivitaloja suunnittelevien arkkitehtien työpöydillä syntyy toimivia pohjaratkaisuja ja ulkoasultaan ajattoman tyylikkäitä taloja. Jämerä puolestaan huolehtii, että suunnittelu tehdään asiakkaan budjetin mukaan. Jämerällä arkkitehti-, rakennesuunnittelu ja kustannusten laskenta ja kulkevat käsi kädessä ja siksi talon kokonaiskustannukset tiedetään jo arkkitehtisuunnitteluvaiheessa.

Rakentaminen

Rakentaminen

Kaikki vuosikymmenien aikana rakennetut Jämerä kivitalot ovat olleet yksilöllisiä ja yhä edelleen rakennamme asiakkaidemme toiveiden mukaisia uniikkeja kivitaloja, joissa on yksi ylivoimainen ominaisuus: yksiaineinen ja hengittävä lämpökivirunko. Suosituin toimituslaajuutemme on runkovalmis talotoimitus, jolla on turvallisesti yksi pitävä hinta Jämerän urakoimana ja Jämerän runkotakuulla.

Terveellisen rakentamisen puolesta

Terveellisen rakentamisen puolesta

Jämerän lämpökivirunko rakennetaan yksiaineista, hengittävästä ja erittäin paloturvallisesta karkaistusta kevytbetonista, joka on rakennusmateriaalina puhtainta M1-luokkaa. Rakenteessa ei ole muovia eikä lämpökiviseiniä tarvitse myöskään lisäeristää.

TALOIDEAT

TALOIDEAT

Jämerä on Suomen suurin yksilöllisiä kivipientaloja suoraan kuluttajille rakentava yritys. Olemme jo vuosikymmeniä toteuttaneet suomalaisten kivitalounelmia ja voit ammentaa niistä ideoita oman talosi suunnitteluun. Hinnastohintoja kuvien taloille ei ole, sillä ne ovat kaikki asiakkaidemme uniikkeja suunnitelmia.

 
 


 

uutiset

ma 6.4. Työmaamme etenevät edelleen suunnitellusti ja myös tavaratoimitukset ovat toimineet normaalisti. Toimitusvastaavamme seuraavat tilannetta työmailla entistäkin tarkemmin.

Toimitukset: p. 0800 309 210, jamera-toimitukset@jamera.fi