Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 

Tiivis kaupunkirakentaminen ja Jämerä Townhouse -ratkaisut muuttovalmiiksi toteutettuina

 

Onko sinunkin haaveena asua huolettomassa, tyylikkäässä ja valmiiksi rakennetussa omakotiasunnossa? Perinteisenä ja palkittuna kivitalorakentajana tunnetun Jämerän MoveIN -kohteet edustavat nykyaikaista townhouse- ja kaupunkipientaloajattelua, jonka kantavana päämääränä on yhdistää hyvä tilankäyttö sekä laadukas rakentaminen ja materiaalit kompaktiin, lähellä palveluita sijaitsevaan tonttikokoon. Meidän townhouse -kohteemme poikkeavat perinteisestä rivitalo -rakentamisesta siten, että asunnot rakennetaan irti viereisen talon seinästä, mikä edesauttaa viihtyvyyttä ja tuo omaa rauhaa. Jämerä MoveIN -kohde voi olla myös usean erillispientalon ryhmä tai paritalo.

Etsimme jatkuvasti uusia tontteja jalostettavaksi kaupunkikodeiksi asiakkaillemme. Jos siis olet rakentamassa samalle tontille useampaa taloa, ole meihin yhteydessä niin tehdään se yhdessä. 

Hyvä arkkitehtuuri on laadukkaan asumisen lähtökohta. Tyylikkäät ja modernit Jämerä MoveIN-kohteet rakennetaan täysin muuttovalmiiksi, joten sinun ei tarvitse murehtia rakennuttamisen tuomista haasteista. Voit yksilöidä tulevan kotisi mieltymyksiesi mukaisesti valitsemalla sopivat pintamateriaalit ja kiintokalusteet laadukkaista vaihtoehdoista. Lopputuloksena yksinkertaista ja tyylikästä omakotiasumista ilman huolia.

           

Tutustu MoveIN -kohteisiimme

 
 
 

Espoo Nöykkiö 2021

Espoo Nöykkiö 2021

 4 erillistaloa

Helsinki Viikki 2013

Helsinki Viikki 2013

40 erillis-, pari- ja rivitaloasuntoa HITAS-toteille 

Tampere Vuores 2012

Tampere Vuores 2012

6 kytkettyä Loft-taloa

Tuusula Riihikallio 2012

Tuusula Riihikallio 2012

4 paritaloa ja rivitalo

 
 
x