Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

 

Talounelmista totta Kivikoti™ -suunnittelupalvelulla  

Kaikki Jämerä kivitalot ovat arkkitehtien yksilöllisesti asiakkaiden tarpeisiin suunnittelemia. Jämerän verkostossa on useita taitavia arkkitehtejä, joilta voit tilata suunnittelua Kivikoti™ -suunnittelupalvelun kautta, minkä kustannus sisältyy Jämerän talotoimitukseen, eikä siitä tarvitse erikseen maksaa mitään. Kivikoti™-suunnittelupalvelun voi myös ostaa suunnittelusopimuksessa määriteltävään, varsin kustannustehokkaaseen omaavastuuhintaan, mikäli enintään kolme kuukautta kestänyt suunnittelu ei johda Jämerä talotilaukseen.

Talon rakenteellisiin kustannuksiin vaikuttaa eniten talon suunnittelu. Eri suunnitelmilla sidotaan yli 80% kaikista kustannuksista, eikä niihin voi enää vaikuttaa kilpailuttamalla tai itse tekemällä kovinkaan paljoa. Siksi on tärkeää tehdä isot linjaukset jo luonnossuunnitteluvaiheessa. Kivikoti™ -suunnittelupalvelussa laadittavien suunnitelmien taustalla on iso joukko ammattilaisia tekemässä työtä.

 
 
 
raha2039567659.jpg

1. Selvitä budjettisi

Testaa Jämerän kivitalolaskimella talotoiveidesi­ vaikutuksia­ ­kustan­nuksiin. Saat käsityksen budjettisi­ riittävyydestä suhteessa­ valintoi­hisi. Kivitalolaskin on vapaasti käytettävissä eikä vaadi kirjautumista.

Jämerän kivitalolaskin

 
talo2025536742.jpg

2. Määritä tarpeet

Tee suunnittelun alkukartoitus alla olevasta linkistä tai varaa suoraan veloitukseton arkkitehdin tapaaminen.­ Alkukartoituksen tiedoilla pääsemme nopeasti kiinni, mitä­ ­asumisen ­asioita arvostat.

Tee suunnittelun alkukartoitus

 
vaihe11769707505.jpg

3. Hahmota unelmasi

Suunnitteluvaiheissa 1-3 mietitään tontille­ sopivinta­­ vaihto­ehtoa yhdessä asiantuntijoiden kanssa, laaditaan alustavat suunnitelmat ja lopuksi lasketaan suunnitelmien mukaiset, ­alustavat kokonaiskustannukset.

Katso eri suunnitteluvaiheiden sisällöt

 
vaihe22mv.jpg

4. Toteuta unelmasi

Kivikoti™ -suunnittelupalvelussa laadittujen piirustusten pohjalta saat Jämerältä ja sen kumppaneilta sitovat tarjoukset toimituksista. Kivikoti™ -suunnittelupalvelun omavastuuhinta laskutetaan vain, mikäli enintään kolme kuukautta kestänyt suunnittelu ei johda Jämerä talotilaukseen. Huomioithan, että voit myös kilpailuttaa näillä palvelussa laadituilla piirustuksilla muita alan toimijoita. 

Katso Jämerän toimituslaajuudet

 

    Tuo omat ideasi ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen

        Makuja on monia – niin myös Jämerä-koteja. Oma koti tai lomakoti rakennetaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta ja siten, että se sopii ympäröivään maisemaan. Suunnittelupalaveria varten voit kerätä jo valmiiksi:

        Tutustu ideagalleriassa toteuttamiimme koteihin ja ota talteen parhaat ideat vaikkapa Pinterestin avulla!

 
x