Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 
 

Talounelmista totta Kivikoti -palvelulla  

Kaikki Jämerä kivitalot ovat arkkitehtien yksilöllisesti asiakkaiden tarpeisiin suunnittelmia. Jämerän verkostossa on useita taitavia arkkitehtejä, joilta voit tilata suunnittelun Kivikoti -palvelun kautta. Palvelun kustannus sisältyy Jämerän talotoimitukseen, eikä siitä tarvitse erikseen maksaa mitään.

Talon rakenteellisiin kustannuksiin vaikuttaa eniten talon suunnittelu. Eri suunnitelmilla sidotaan yli 80% kaikista kustannuksista, eikä niihin voi enää vaikuttaa kilpailuttamalla tai itse tekemällä kovinkaan paljoa. Siksi on tärkeää tehdä isot linjaukset jo luonnossuunnitteluvaiheessa. Näin rakentamisen kustannukset pysyvät hallinnassa yksilöllisyydestä tinkimättä. Kivikoti -suunnittelupalvelussa laadittavien suunnitelmien taustalla on iso joukko ammattilaisia tekemässä työtä.

Yksi sopimus sisältää kaikki mitä tarvitset

Halutessasi voit tilata palvelun kautta ulkopuolisen asiantuntijan laatiman kokonaiskustannusarvion hankkeelle tai muita erikoissuunnitelmia tarpeesi mukaan.

Suunnitelmat jalostetaan talotilauksen jälkeen lopullisiksi rakennuslupa- ja toteutussuunnitelmiksi, mikä mahdollistaa talotoimituksen laajentamisen jopa muuttovalmiuteen saakka. Kivikoti -palvelumme mahdollistaa tarvittavien lisäselvitysten sekä viranomaispalveluiden, kuten pääsuunnittelijan ja vastaavien erikoissuunnittelijoiden tehtävät, sisällyttämisen Jämerän talotoimitukseen.

Varaa alta aika arkkitehtitapaamiseen tai ole meihin yhteydessä lomakkeella, niin aloitetaan yhdessä unelmakotisi rakentaminen.

Lataa Kivikoti -esite


 
 
raha2039567659.jpg


1. Selvitä budjettisi

Selvitä sinulle sopiva budjetti Jämerän kivitalolaskimella ja tutustu Jämerän yhteistyöarkkitehtien erilaisiin referensseihin.

Jämerän kivitalolaskin

 
vaihe11769707505.jpg

2. Määritä tarpeesi

Varaa aika arkkitehtitapaamiseen, jossa laaditte yhdessä Jämerän ja arkkitehdin kanssa suunnittelun alkukartoituksen.

Varaa aika arkkitehdin tapaamiseen

 
talo2025536742.jpg

3. Hahmota unelmasi

Tee Kivikoti –palvelusopimus haluamallasi sisällöllä Jämerä edustajan kanssa 

Suunnittelun sisältö ja hinta

 
vaihe22mv.jpg

4. Toteuta unelmasi

Kommentoi suunnitelmaluonnoksia ja vastaanota tarjous hyväksymiesi suunnitelmien pohjalta. Olet valmis etenemään tilaukseen.

Katso Jämerän toimituslaajuudet

 
 

    Tuo omat ideasi ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen

        Makuja on monia – niin myös Jämerä-koteja. Oma koti tai lomakoti rakennetaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta ja siten, että se sopii ympäröivään maisemaan.  

        Suunnittelupalaveria varten voit kerätä jo valmiiksi:

        Tutustu ideagalleriassa toteuttamiimme koteihin ja ota talteen parhaat ideat vaikkapa Pinterestin avulla!

 
x