Sisältöön »
 
 
jamera-kivitalo890500100.jpg
 

Karkaistu kevytbetoni on kestävän pientalon rakennusmateriaali

Jämerä kivitalot rakennetaan bauroc kevytbetonista, joka on erinomainen pientalojen rakennusmateriaali: palamaton, eristävä, kevyt, kestävä ja monikäyttöinen. Bauroc kevytbetoni kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokituksen parhaimpaan M1-luokkaan.

Yksiaineisista kevytbetoniharkoista tehdyt ulkoseinät ovat massiivisia ja muovittomia eikä niitä tarvitse lisäeristää. Rakenne on yksinkertainen ja siksi toimiva erilaisissa olosuhteissa.

Kevytbetoni on vähähiilinen kivimateriaali

Jämerä on seurannut runkoasentamiensa talojen hiilijalanjälkeä ja siihen vaikuttavia tekijöitä jo parin vuoden ajan. Jämerän käyttämän bauroc kevytbetonin ympäristövaikutukset on selvitetty tarkkaan ja tuotteilla on verifioidut ympäristöselosteet (EPD). bauroc kevytbetonin valmistuksen hiilipäästöt ovat kiviaineisten materiaalien pienimmästä päästä.

Jämerä on jäsenenä Green Building Council Finland -yhdistyksessä, joka edistää rakennetun ympäristön kestävän kehityksen mukaisia teemoja. Jämerä tekee myös jatkuvasti valintoja vähähiilisempien tuotteiden puolesta, joista viimeisimpänä hiilineutraalin levyvillaeristeen käyttö rakenteellisesti sopivissa kohdissa.

 
 
 
 
x