Sisältöön »
Kivitalolaskin
 
 
 

Jämerä tarjoaa Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Jämerän talotoimituksen sisältö on yksilöllinen, niin kuin on jokainen Jämerä ­kivitalokin. Annamme talotoimitukselle kiinteän hinnan ja vastaamme toimitusten laadusta omasta ja käyttämiemme aliurakoitsijoiden puolesta. Jämerällä on oma pää- ja rakennepiirustuspalvelu, sekä asennuspalvelu, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä erikseen muualta. Saat ne sisällytettynä samaan yhteen tarjoukseen.

Kivitalon rakentaminen poikkeaa merkittävästi esimerkiksi puutalon rakentamisesta. Talo rakennetaan yksittäisistä rakennusosista ja elementeistä työmaalla, ei tehdasolosuhteissa. Tämä mahdollistaa monimuotoisen ja yksilöllisen arkkitehtuurin toteuttamisen muita ratkaisuja paremmin, mutta samalla rakennushanketta joutuu "pilkkomaan" usein erillistoimituksiin ja urakoihin.

Jämerä tarjoaa Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet. Suosittelemmekin tilaamaan kaikki mahdolliset osa-alueet mahdollisimman laajoina "avaimet käteen" -paketteina, jolloin rakentaminen on hallitumpaa ja lopputuloksen kustannus paremmin tiedossa. Tärkeintä olisi pitää rakennesuunnittelu, materiaalitoimitukset ja niiden asennus yhden sopimuksen pakettina, jolloin ostat lopputuloksen, et vain osia siitä tietämättä mitä kaikkea muuta joudut hankkimaan.


 
 
 

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus sisältää asennettuna mm. perustukset, ulkoseinät, väli- ja yläpohjat, rakenneteräkset, väliseinät, kiviportaat, vesikaton, ikkunat ja ulko-ovet sekä pää- ja rakennepiirustukset.

Materiaalipaketti

Materiaalipaketti

Materiaalipaketti sisältää mm. kivirungon materiaalit, ikkunat ja ulko-ovet. Rakenneteräkset ja portaat pakettiin voi sisällyttää rakennesuunnittelun jälkeen, jonka voi tilata Jämerältä. Paketti ei sisällä asennustöitä.

Harkkotoimitus

Harkkotoimitus

Harkkopaketti sisältää kevytbetonituotteet, kuten harkot, aukonylityspalkit ja harkkojen muuraukseen tarvittavan ohutsaumalaastin. Autamme määrälaskennassa. Tuotteet toimitetaan työmaalle purkuvalmiina.

MoveIN lisäpaketit

MoveIN lisäpaketit

MoveIN lisäpaketeilla täydennät Jämerän runkovalmista talotoimitusta Uudenmaan alueella. Lisäpaketit ovat talokohtaisesti kiinteähintaisia sisältäen materiaalit ja asennuksen.

 
x