Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Toimituslaajuudet

Jämerän talotoimituksen sisältö on yksilöllinen, niin kuin on jokainen Jämerä ­kivitalokin. Annamme talotoimitukselle kiinteän hinnan ja vastaamme toimitusten laadusta omasta ja käyttämiemme aliurakoitsijoiden puolesta. Jämerällä on oma pää- ja rakennepiirustuspalvelu, sekä asennus- ja sen johtopalvelu, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä erikseen muaalta. Saat ne sisällytettynä samaan yhteen tarjoukseen.

Kivitalon rakentaminen poikkeaa merkittävästi esimerkiksi puutalon rakentamisesta. Talo rakennetaan yksittäisistä rakennusosista ja elementeistä työmaalla, ei tehdasolosuhteissa. Tämä mahdollistaa monimuotoisen ja yksilöllisen arkkitehtuurin toteuttamisen muita ratkaisuja paremmin, mutta samalla rakennushanketta joutuu "pilkkomaan" usein erillistoimituksiin ja urakoihin.

Jämerä tarjoaa Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet. Suosittelemmekin tilaamaan kaikki mahdolliset osa-alueet mahdollisimman laajoina "avaimet käteen" -paketteina, jolloin rakentaminen on hallitumpaa ja lopputuloksen kustannus paremmin tiedossa. Tärkeintä olisi pitää rakennesuunnittelu, materiaalitoimitukset ja niiden asennus yhden sopimuksen pakettina, jolloin ostat lopputuloksen, et vain osia siitä tietämättä mitä kaikkea muuta joudut hankkimaan.

Pyydä talotarjous

 
 

Julkisivuvalmis talotoimitus

Julkisivuvalmis talotoimitus

Julkisivuvalmis toimituslaajuus on saatavana Uudenmaan alueella Jämerän suunnittelupalvelussa suunniteltuihin taloihin. Tässä toimituslaajuudessa talon runko tehdään ulkoapäin valmiiksi yhdellä sopimuksella suunnitteluineen, materiaaleineen ja töineen yhdellä sopimuksella yhden sopimuskumppanin, Jämerän kanssa. Toimitus sisältää myös lattiavalut ja tekniikan aputyöt. 

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus

Kiinteähintainen talotoimitus, joka kattaa kivitalon vaativan runkovaiheen yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti. Sisältää mm. pää- ja rakennepiirustukset, perustukset, seinärungon, väliseinät, kiviportaat, vesikaton, ikkunat ja ulko-ovet.

Materiaalitoimitus

Materiaalitoimitus

Toimitukseen voi sisällyttää mm. kivimateriaalit ja muut tarvittavat runkorakennusosat, kuten ikkunat ja vesikattorakenteet. Materiaalitoimitukseen voi sisällyttää myös Jämerän suunnittelupalveluita. Koska toimitus ei sisällä asennustöitä, suosittelemme kivitalon rakentamista materiaalitoimituksella vain rakennusalan ammattilaisille.

 
x