Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
  • jamera-kivitalo-11285902675.jpg
  • jamera-naantalin-aurinkolinna2665630634.jpg
 

Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Yhdellä sopimuksella kiinteään hintaan

Jämerällä on Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet ja annamme toimitukselle kiinteän hinnan yksilöllisellä toimitusisällöllä. Voit sisällyttää pakettiin runkomateriaalien lisäksi suunnittelupalvelumme laatimat pää- ja rakennepiirustukset sekä asennuspalvelun, jonka laadusta vastaamme omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Jämerältä ostat ja saat lopputuloksen, et vain osia tietämättä, mitä muuta sinun täytyy lisäksi hankkia ja mistä kantaa vastuuta.

Kivitalon rakentaminen poikkeaa merkittävästi esimerkiksi puutalon rakentamisesta. Kivitalo rakennetaan yksittäisistä rakennusosista ja elementeistä työmaaolosuhteissa. Tämä mahdollistaa kivitalojen monimuotoisen ja yksilöllisen arkkitehtuurin muita ratkaisuja paremmin, mutta samalla rakennushanketta joudutaan usein pilkkomaan erillistoimituksiin ja urakoihin. Suosittelemmekin, että tilaat kaikki osa-alueet mahdollisimman laajoina "avaimet käteen" -paketteina. Näin rakentaminen on hallitumpaa ja lopputuloksen kustannukset paremmin tiedossa.

Jämerän runkovalmista toimitusta pystyy Uudenmaan alueella laajentamaan hallitusti Jämerä MoveIN-lisäpalvelupaketeilla. Näin pystyt päättämään, mitä osa-alueita rakentamisessa haluat tilata ja hoitaa itse, ja mitkä koet helpommaksi tilata Jämerältä ennalta sovittuun kiinteään hintaan. 

Pyydä talotarjous

 
 

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis talotoimitus sisältää asennettuna mm. perustukset, ulkoseinät, väli- ja yläpohjat, rakenneteräkset, väliseinät, kiviportaat, vesikaton, ikkunat ja ulko-ovet sekä pää- ja rakennepiirustukset.

MoveIN lisäpaketit

MoveIN lisäpaketit

MoveIN lisäpaketeilla täydennät Jämerän runkovalmista talotoimitusta Uudenmaan alueella. Lisäpaketit ovat talokohtaisesti kiinteähintaisia sisältäen materiaalit ja asennuksen.

Materiaalipaketti

Materiaalipaketti

Materiaalipaketti sisältää mm. kivirungon materiaalit, ikkunat ja ulko-ovet. Rakenneteräkset ja portaat pakettiin voi sisällyttää rakennesuunnittelun jälkeen, jonka voi tilata Jämerältä. Paketti ei sisällä asennustöitä.

Harkkotoimitus

Harkkotoimitus

Harkkopaketti sisältää kevytbetonituotteet, kuten harkot, aukonylityspalkit ja harkkojen muuraukseen tarvittavan ohutsaumalaastin. Autamme määrälaskennassa. Tuotteet toimitetaan työmaalle purkuvalmiina.

 
x