Toimituslaajuus toiveidesi mukaan

Jämerä kuuluu Bauroc International AS konserniin, joka on Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonin valmistaja. Bauroc valmistaa karkaistuja kevytbetonituotteita asunto- ja toimitila- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin 350 000 m3 vuosituotannolla. Määrä vastaa noin 2100 täyskivitalon runkomateriaalin tarvetta. Tästä syystä voimme tarjota sinulle eri toimitusisältöjä materiaalitoimituksesta lähtien.

Ylivoimaisesti suosituin toimituslaajuutemme on ns. runkovalmistoimitus, joka on markkinoiden laajimpia yhdellä sopimuksella tilattava kivitalotoimitus.


Yhdellä sopimuksella runkovalmiiksi

Jämerä on ­tehdyt kivitalon hankkimisen hel­poksi. Saat talotoimituksen­ yhdellä selkeällä sopimuksella runkovalmiiksi saakka suunnitteluineen, materiaaleineen, rahteineen sekä töineen. Tiedät varmasti mitä talosi maksaa runkovalmiina, sillä­ emme anna arvioita esim. ­betonin määrästä, vaan annamme ennen tilausta pitävän hinnan ­toimitukseen kuuluvista materiaaleista, töistä ja rahdeista. Tilaat siis Jämerältä lopputuloksen, eli vesikattoon rakennetun kivitalon rungon anturoista ylöspäin. Et vain kasaa materiaaleja ja erillisurakoita. Meillä ei myöskään laskuteta ennakkoon, vaan rakennusvaiheittain jälkikäteen kunkin rakennusvaiheen valmistuttua.

Jämerän runkotoimitus on markkinoiden laajimpia ja se kattaa keskimäärin 40% koko talon ­rakennuskustannuksista.

Runkovalmis toimitus >


Muuttovalmiiksi MoveIn-palvelulla

Jämerän talotoimitus kattaa talon rakentamisesta merkittävän osan, mutta toimituksen ulkopuolelle jää vielä joukko osa-alueita, joiden toteuttamisessa tarvitaan eri alojen osaajia. Olemme tehneet yhteityökumppaneidemme kanssa avuksesi MoveIN-palvelun helpottamaan näiden osa-alueiden toteutusta.

MoveIN-palvelu tarjoaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista rakennuspalvelua ns. avaimet käteen -periaatteella. Saat palvelun kautta projektiorganisaation koko talohankkeellesi, jolla on kokemusta ja näkemystä rakentamisen kustannuksista, aikataulusta ja lopputuloksesta. On tärkeää antaa aikataulutus ja laadunvalvonta ammatti laisille, sillä ne ovat omakotitalon rakentamisessa tärkeitä kustannusten hallinnan ja virheettömän lopputuloksen kannalta.

MoveIn-palvelu lyhyesti:

  • Suunnittele talotoimituksen laajuus Jämerän kanssa
  • Tilaa talotoimitus Jämerältä
  • Valitse yhteistyökumppanit MoveIn-verkostosta ja tee sopimukset


Jämerän kivitalotoimituksella on Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.