Sisältöön »
 
 
jamera-kauniainen-21589381060.jpg
 

Jämerä tarjoaa Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Jämerän talotoimituksen sisältö on yksilöllinen, niin kuin on jokainen Jämerä ­kivitalokin. Annamme talotoimitukselle kiinteän hinnan ja vastaamme toimitusten laadusta omasta ja käyttämiemme aliurakoitsijoiden puolesta. Jämerällä on oma pää- ja rakennepiirustuspalvelu, sekä asennuspalvelu, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä erikseen muualta. Saat ne sisällytettynä samaan yhteen tarjoukseen.

Kivitalon rakentaminen poikkeaa merkittävästi esimerkiksi puutalon rakentamisesta. Talo rakennetaan yksittäisistä rakennusosista ja elementeistä työmaalla, ei tehdasolosuhteissa. Tämä mahdollistaa monimuotoisen ja yksilöllisen arkkitehtuurin toteuttamisen muita ratkaisuja paremmin, mutta samalla rakennushanketta joutuu "pilkkomaan" usein erillistoimituksiin ja urakoihin.

Runkorakennesuunnittelu, rakennusmateriaalit ja asennus kannattaa tilata aina samasta paikasta yhdellä sopimuksella

Jämerä tarjoaa Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet. Suosittelemmekin tilaamaan kaikki mahdolliset osa-alueet mahdollisimman laajoina "avaimet käteen" -paketteina, jolloin rakentaminen on hallitumpaa ja lopputuloksen kustannus paremmin tiedossa. Tärkeintä olisi pitää rakennesuunnittelu, materiaalitoimitukset ja niiden asennus yhden sopimuksen pakettina, jolloin ostat lopputuloksen, et vain osia siitä tietämättä mitä kaikkea muuta joudut hankkimaan.

Pyydä talotarjous

 
 

Jämerän runkovalmis talotoimitus

Jämerän runkovalmis talotoimitus

Runkovalmis kivitalotoimitus on kiinteähintainen ja kattaa talon vaativan runkovaiheen yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti. Toimitukseen kuuluu mm. pää- ja rakennepiirustukset, perustukset, seinärungon, väliseinät, kiviportaat, vesikaton, ikkunat ja ulko-ovet asennustöineen.

Jämerän materiaalitoimitus

Jämerän materiaalitoimitus

Materiaalitoimitukseen voi sisällyttää mm. kivimateriaalit ja muut tarvittavat runkorakennusosat, kuten ikkunat ja vesikattorakenteet sekä Jämerän suunnittelupalveluita. Materiaalioimitus ei sisällä asennustöitä ja siksi suosittelemme tätä toimituslaajuutta vain rakennusalan ammattilaisille.

Jämerän MoveIN laaja kivitalotoimitus

Jämerän MoveIN laaja kivitalotoimitus

MoveIN on laaja kivitalotoimitus yli kahden talon rakennuskohteisiin. Saatavana Uudenmaan alueella Jämerän suunnittelupalvelussa suunniteltuihin taloihin.

 
x