Sisältöön »
Kivitalolaskin
 
 
karhusaari-merikapteeninkuja-28454255064.jpg
 
 

MoveIN lisäpaketeilla kivitalotoimitus lähemmäksi muuttovalmiutta, tai jopa muuttovalmiiksi

MoveIN lisäpaketeilla voit täydentää Jämerän runkotoimitusta Uudenmaan alueella. Paketit ovat kiinteähintaisia sisältäen materiaalit ja niiden asennuksen talokohtaisen tarjouksen mukaan. Jämerän projektipalvelu koordinoi lisäpakettien toimituksia. 

Tarjouksen lisäpaketeista saat tehtyäsi talotilauksen ja kun talollasi on rakennuslupa sekä rakentamisen aikataulu selvillä. Talon toimitusajan vahvistuttua käymme kanssasi yhdessä läpi koko rakennusprosessin ja viimeistään tässä vaiheessa voit sopia lisäpakettien toimituksesta Jämerän kanssa. 

MoveIN lisäpaketeja voit tiedustella: movein@jamera.fi tai myyntiedustajiltamme.

MoveIN lisäpaketit -esite >


1. MoveIN Jätehuolto ja kierrätys

Lisäpaketti sisältää työmaan kierrätyspisteelle toimitettavan kannellisen jätelavan tai kierrätyssäkit sekä niiden tyhjennykset. 

Jämerän talotoimitusten aikana jätettä syntyy mm. rakennustarvikkeiden pakkausmateriaaleista ja muurauksen yhteydessä kevytbetoniharkkojen ylijäämäpaloista. Tästä on sinulle paljon apua, sillä työmaan jätteiden kierrätys ja poiskuljetus kuuluvat yleisesti rakennuttajalle, eli tilaajalle.

2. MoveIN Perusmuurin eristys 

Lisäpakettiin voi sisällyttää ennen perustusten sisä- ja ulkopuolisia täyttöjä tehtäviä työvaiheita. Alla on esimerkkejä siitä, mitä paketti tavallisesti sisältää eri perustustavoilla.

Tuulettuva perustus 

Lisäpakettiin voi sisällyttää: 

Maanvarainen perustus 

Lisäpakettiin voi sisällyttää: 

Kellarilliset ratkaisut 

Lisäpakettiin voi sisällyttää: 

Sokkelin maanpäällisten osien viimeistely, sokkelipinnoitteet, sisältyvät Julkisivu-lisäpakettiin.


3. MoveIN Pintabetonilattian valuvalmistelut ja betonivalu 

Pintabetonilattia valetaan kevytbetoni-, ontelolaatta tai maanvaraisen alapohjarakenteen päälle. Huom. Jos suunnittelet lopulliseksi lattiapinnaksi betonipintaa, niin muistathan mainita siitä rakennesuunnittelijalle, jotta lattiaan tulee riittävästi raudoitusta pinnan halkeilun estämiseksi (sisustusbetonipinta ei kuulu lisäpakettiin). Pintabetonilattiaan asennettavan talotekniikkaan asennus kuuluu LVISA-urakkaan. 

Lisäpakettiin voi sisällyttää:

4. MoveIN Seinien läpiviennit ja roilot 

Jämerä kivitaloon talotekniikan läpivientien reiät ja roilot* tehdään, kun runkotyö on valmis. Valitsemalla tämän MoveIN paketin pääset helpommalla alkuun tekniikan asennuksissa ja nopeutat koko projektin valmistumista, sillä nämä aputyöt eivät yleensä kuulu LVISA-asennusurakoihin. 

*roilot: urien tekeminen seiniin LVISA-tekniikkaa varten 

Lisäpakettiin voi sisällyttää:

5. MoveIN Puuyläpohjan työt, sisäkattojen alaslaskut ja tekniikan koteloinnit 

Yläpohjan lisäpaketti on tarkoitettu muille rakenneratkaisuille kuin Jämerän kiviyläpohjalle, jonka rakenteet kuuluvat Jämerän runkopakettiin vakiona. 

Lisäpakettiin voi sisällyttää:

6. MoveIN Kosteudenhallinta ja ilmatiiveysmittaus 

Jämerä kivitalon sisätasoitustyöt voi aloittaa, kun kevytbetonirungon pintaosat ovat kuivuneet riittävästi. Kun talon sisätyöt ovat valmiit, voidaan talossa suorittaa rakennusluvan edellyttämä ilmantiiveysmittaus ennen taloon muuttoa. Mittauksen kannalta on hyvä, jos myös ulkopinnoitukset valmiit tiiveyttä mitattaessa.

Lisäpakettiin voi sisällyttää:

7. MoveIN Vesikattovarusteet, sadevesijärjestelmät ja pellitykset 

Lisäpaketti on saatavana pelti-, tiili- ja huopakattoihin.

Lisäpakettiin voi sisällyttää 

8. MoveIN Julkisivut  

Lisäpakettiin voi sisällyttää:


MoveIN lisäpakettien sisällöt määritellään ja tarjotaan talokohtaisesti. Tapauskohtaisesti voimme tarjotatalon jopa muuttovalmiiksi saakka tehtynä. Tiedustelut mail: movein@jamera.fi osoitteen kautta.


 
 
 
x