Sisältöön »
Kivitalolaskin
 
 
jamera-runkovalmis1988100583.jpg
 
 

Runkovalmis talotoimitus

Jämerän runkovalmis talotoimitus on kiinteähintainen, sisältäen perustusten ja runkorakenteiden toteuttamisessa tarvittavat materiaalit sekä niiden asennuksen suunnitteluineen. Toimituksen sisältö voi vaihdella talokohtaisesti ja annamme aina yksilöidyn tarjouksen perustuen talosta laadittuihin luonnoksiin. Mikäli sinulla ei vielä ole luonnoksia tarjousta varten, voit tilata ne Jämerän suunnittelupalvelusta.

Jämerän runkotoimituksen vaiheista­ huolehtii Jämerän projektipalvelu. Jämerä Kivitalot Oy vastaa asennusten ja toimitusten laadusta omasta ja käyttämiensä aliurakoitsijoiden puolesta. Sinun ei siis tarvitse tehdä erikseen sopimusta urakoitsijan kanssa. Käytämme työssä vain luotettavia, tilaajavastuurekisteriin kuuluvia aliurakoitsijoita. 

Toimitukset laskutetaan ennalta määritettyjen kiinteiden maksuerien mukaan ja annamme kuluttajasuojalain mukaisen turvan, eli pankkivakuuden (Nordea) lakisääteiselle 3 % ennakkomaksulle, mikä laskutetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Esimerkki Jämerän maksuerätaulukosta.

Esite Jämerä kivitalon runkoasennuksesta 

Runkovalmiin talotoimituksen vakiosisältö

Sisältö voi vaihdella talokohtaisesti annetun tarjouksen mukaan.

Materiaalit ja asennus:
1. Anturat muotteineen, teräksineen ja valuineen
2. Perusmuurit teräksineen ja laasteineen
3. Harkkoulkoseinät kutistumateräksineen ja laasteineen
4. Aukonylityspalkit kutistumateräksineen ja laasteineen
5. Rakenneteräkset ympärisinkittynä (teräspilarit ja teräspalkit)
6. Väli- ja yläpohjaelementit pääty- ja reunavaluineen
7. Kattorakenteet
8. Yläpohjan kivivillalevy -eristeet
9. Alus- ja vesikate reunapelteineen
10. Ikkunat puu- tai alumiinirakenteisina
11. Kantavat ja kevyet väliseinät laasteineen
12. Kiviportaat teräksineen ja laasteineen
13. Ulko-ovet (poislukien pääovi, jonka toimituksesta sovitaan suoraan ovitoimittan kanssa)
14. Katosrakenteet vesikatteineen

Muut huomioitavat asiat toimitussisällössä:
- pääpiirustukset rakennusluvan hakua varten voi sisällyttää toimitukseen
- rakennuksen energiatehokkuusselvityksen, hiilijalanjäljen laskennan ja energiatehokkuustodistuksen, mikä tarvitaan käyttöönottotarkastuksessa voi sisällyttää toimitukseen
- rakennesuunnittelu ja vastaavan rakennesuunnittelijan nimeäminen rakennusluvan myöntämistä varten sisältyy toimitukseen
- runkoasennuksessa tarvittavat nostot, kuormien purku ja siirto työmaalla sisältyvät toimitukseen. Myös ikkunoiden perusnostot voi sisällyttää toimitukseen
- muuraustelineet pystytettynä ja purettuna sisältyvät toimitukseen
- rahdit sisältyvät toimitukseen

Runkotoimitusta voi täydentää Jämerän MoveIN lisäpaketeilla

Jämerän MoveIN lisäpaketeilla voit täydentää runkotoimitusta Uudenmaan ­alueella lähes muuttovalmiiksi saakka. Lisäpakettien sisällöt määritellään ja ­tarjotaan talokohtaisesti ja ne ovat kiinteähintaisia sisältäen materiaalit ja niiden asennuksen.

Jämerä MoveIN lisäpaketit

 

Autamme hankesuunnittelussa

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja ja käymme­ koko rakennusprosessin läpi kanssasi. Verkostostamme kautta saat kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit työvaiheisiin, jotka jäävät Jämerän talotoimituksen ulkopuolelle.

 

Dokumentit talteen Jämerä-kotoprolla

Jämerä talon kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-kotopro pilvipalvelussa. Palvelu on Jämerän Runkotoimitusasiakkaille maksuton ja Jämerä perustaa palveluun oman kansion jokaiselle rakennusprojektille. Palvelun käyttöä voi, ja suositellaan jatkamaan Jämerän talotoimituksen valmistumisen jälkeenkin, dokumenttiarkistona koko rakennusprojektin ajalta. Kattava ja laadukas dokumentaatio sähköisessä muodossa nostaa osaltaan kiinteistösi arvoa ja parantaa sen ylläpitoa ja huoltoa.

 

Jämerän projektipalvelu apunasi

Omakotitalon rakentamiseen liittyy useita­ tahoja. Käymme koko rakennusprosessin läpi kanssasi erillisessä projektipalvelu -palaverissa, kun talosi toimitusaika on vahvistunut. Viimeistään tässä vaiheessa sovimme mahdollista tarpeistasi hyödyntää MoveIN lisäpaketteja hankkeessasi. Verkostomme kautta saat myös muut kivitalorakentamisen tuntevat yhteistyökumppanit ja tarjoukset työvaiheisiin, jotka mahdollisesti jäävät Jämerän toimitusten ulkopuolelle. Jämerän MoveIN lisäpakettien avulla saat parhaat tuotteet ja tekijät kotisi rakentamiseen yhdestä osoitteesta. 

Tiedustele MoveIN lisäpaketteja kohteeseesi osoitteesta movein@jamera.fi tai myyjältäsi.

 
 
 
x