Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 
 

Jämerä Kivitalot Oy

Yrityksestä:
Jämerä Kivitalot Oy, osa virolaista Bauroc AS -teollisuuskonsernia, on tunnettu toimija Suomen rakennusalalla. Jo yli 50 -vuotta Jämerä on keskittynyt kevytbetonin ja kivirakenteisten pientalojen myyntiin, suunnitteluun ja asennustöihin. Jämerän toimintaa tukee koko Suomen kattava alihankkijaverkosto, mikä mahdollistaa ketterän toiminnan ja erinomaisen projektinhallinnan erityisesti yksilöllisissä ja haastavissa rakennuskohteissa.

Toimintamalli:
Jämerä Kivitalot Oy:n toimintamalli perustuu kevyen organisaatiorakenteen hyödyntämiseen, mikä tekee yrityksestä joustavan ja dynaamisen toimijan rakennusalalla. Yritys pystyy vastaamaan nopeasti markkinoiden muutoksiin ja tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja.

Talous ja omistus:
Jämerän pääomistaja, Bauroc AS, on taloudellisesti vakaa yritys, jonka vuoden 2023 alustavat tunnusluvut osoittavat hyvää taloudellista menestystä haastavasta markkinatilanteesta huolimatta: liikevaihto 59,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto (EBITDA) 6 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä konsernissa on 220. Bauroc on Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonielementti- ja harkkovalmistaja. Tämä taloudellinen vakaus turvaa Jämerä Kivitalot Oy:n toimintaa myös taloudellisesti haasteellisina aikoina, varmistaen yrityksen kyvyn suoriutua ja kehittyä.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Lisätietoja emoyhtiö Bauroc AS:sta löytyy heidän verkkosivuiltaan: www.bauroc.eu.

Jämerä Kivitalot Oy on erinomainen kumppani niille, jotka arvostavat laadukasta ja kestävää rakentamista Suomessa. Yhtiön vahva tausta ja laaja alihankkijaverkosto takaavat laadukkaan ja luotettavan palvelun kaikissa rakennushankkeissa.


 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Jämerä Kivitalot Oy, Fallåker 1, 02740 Espoo

Vastuullisuus ja arvot

Vastuullisuus ja arvot

Olemme valinneet toimintaamme ohjaaviksi arvoiksi: ammattitaidon, vastuullisuuden ja aitouden, joilla haluamme viestiä miten toimimme asiakkaidemme ja ympäristön parhaaksi.

Historiamme

Historiamme

Karkaistun kevytbetonin keksiminen ja käyttöönotto rakentamisessa juontavat juurensa 1920-luvulle ja 1930-luvun alkuun. Jämerä-kivitaloja myytiin aluksi LK-pientalot (Lohjan Kalkkitehdas) nimellä "Keskon konttoreissa".

 
 
x