Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
jamera-kivitalo-villa-havet-oh536426400.jpg
 

Arkkitehdin talosuunnitelmat Jämerän suunnittelupalvelun kautta

Jämerällä talosi arkkitehtisuunnittelu sisältyy toimituksen hintaan, eikä siitä laskuteta erikseen

Henkilökohtaiset toiveesi sekä tuleva rakennuspaikka ovat aina omakotitalon suunnittelun lähtökohtina. Yhteistyö Jämerän suosittelemien arkkitehtisuunnittelijoiden kanssa tarkoittaa, että vaikutat konkreettisesti taloprojektiisi heti alusta alkaen.

Suunnittelupalvelun käyttäminen kannattaa jos haluat suunnitella täysin yksilöllisen talon tai huvilan – tai jos talosi on suunniteltu alun perin jollekin muulle rakennusmateriaalille tai haluat tehdä muutoksia mallistotaloon. Hyvä suunnittelu merkitsee toiveiden realistisen huomioimisen lisäksi turvallista ja sujuvaa rakentamisvaihetta, toimivia rakenneratkaisuja ja kustannusten hallussa pysymistä.

Jämerän tarjoaman suunnittelupalvelun avulla löydät arkkitehdin, joka tuntee kivitalorakentamisen mahdollisuudet, kuuntelee toiveitasi ja toimii tiiviissä yhteistyössä Jämerän rakennesuunnittelijan sekä kustannuslaskijan kanssa. Näin voit suunnittelun kuluessa tehdä oikeita päätöksiä eri suunnitteluratkaisujen välillä, kun tiedät miten ne vaikuttavat rakennettavuuteen tai kuskustannuksiin. Tämän suunnittelukokonaisuuden saat vain Jämerä -myyjältäsi. 

Suunnittelupalvelussa laaditut arkkitehtisuunnitelmat voi vapaasti hyödyntää esimerkiksi kilpailutuksessa, eivätkä ne sido sinua mitenkään

Varaa aika arkkitehdin tapaamiseen 

Tarjoamme sinulle noin kahden tunnin pituisen maksuttoman arkkitehdin ensitapaamisen teamsissa tai Jämerän toimistolla, jonka aikana voit keskustella haluamastasi aiheesta, esimerkiksi tontin kaavamääräysten tulkinnasta tai unelmatalosi luonnoksista.

Voit sopia tapaamisen alla olevasta linkistä, tai sähköpostilla myynti@jamera.fi, tai soittamalla myyntipäällikkö Heikki Pirinen, 040 5906 376 

Varaa aika arkkitehdin tapaamiseen


 
 
 
 
x