Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
fiilis-suunnittelu.jpg
 

Vapaus toteuttaa­ asumisen haaveet

Jämerällä sinulla on vapaus toteuttaa­ asumisen haaveesi. Kaikki talomme ovat yksilöllisiä ja asiakkaidemme tarpeisiin arkkitehtien toimesta suunniteltuja. Jämerän verkostossa on useita taitavia arkkitehtejä joilta suunnittelupalvelua voi tilata, mutta luonnossuunnittelun voi tilata myös suoraan Jämerältä, jolloin suunnittelun kustannus sisällytetään talotoimituksen hintaan eikä siitä veloiteta erikseen mitään. 

Jämerän suunnittelupalvelu

Jämerän suunnittelupalvelussa talohankkeesi­ on kivi­taloammattilaisten käsissä - suunnittelun tekevät yhteistyö­arkkitehtimme yhdessä rakennesuunnittelijoidemme kanssa. Näin talon kokonaiskustannuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi jo luonnossuunnitteluvaiheessa, sillä kun suunnitelmat ovat valmiit, ei koko talon rakenteellisiin kustannuksiin pysty enää merkittävästi vaikuttamaan esimerkiksi kilpailuttamalla.

1. Alkuun pääset tekemällä luonnossuunnittelun alkukartoituksen.
2. Kartoituksen tehtyäsi saat tarjouksen talosi luonnossuunnittelusta.
3. Tapaat Jämerä -arkkitehdin mieluiten tontillasi ja arkkitehti laatii talostasi luonnospiirustukset, joihin voi tehdä jopa kolme muutoskierrosta.
4. Hyväksyttyäsi arkkitehdin laatimat luonnospiirustukset, laskemme tarkan tarjouksen talotoimituksesta. 

Talon kokonaiskustannukset määräytyvät arkkitehtisuunnitteluvaiheessa. Kun suunnitelmat ovat valmiit, ei kustannuksiin voi enää paljoakaan vaikuttaa esim. talotoimitusta kilpailuttamalla

Jämerän luonnossuunnittelupalvelu

 
 
 
x