Design from Finland

Jämerä-kivitaloihin liitetään mielikuva hyvästä arkkitehtuurista ja kerta toisensa jälkeen voimme ihastella miten kauniita ja aikaa kestäviä taloja asiakkaamme ovat rakentaneet vuosien varrella. Talot ovat paitsi ajattoman tyylikkäitä, myöskin kestäviä ja siksi niiden arvo säilyy pitkään. Ajattomat Jämerä-kivitalot syntyvät, kun arkkitehdin taitoon toteuttaa perheesi toiveet yhdistetään Jämerän taito toteuttaa ne kustannustietoisesti.


Talohankeen perusta on hyvät suunnitelmat

Ajatteletko, että kivitalo on niin kallis, etten edes kehtaa kysyä arkkitehtisuunnittelusta? Tai onhan Jämerä-kivitalot hienoja, mutta et halua alkumetreillä sitoutua yhteen toimijaan, kun suunnittelevat kuitenkin vain omaan järjestelmäänsä sopivan talon?

Jämerä suunnitellaan tosiaan oman elementtijärjestelmänsä mukaan, mutta päinvastoin kuin luulet, se on etu sinulle, kun kilpailutat talotoimitusta. Etu siksi, että Jämerän elementtijärjestelmään suunniteltu talo sopii erinomaisesti myös kaikille muille harkkojärjestelmille.

Jämerä-kivitalon suunnittelu lähtee toiveistasi, tontistasi ja mikä tärkeintä, talo suunnitellaan niin, että budjettisi riittää sen toteutukseen. Arkkitehtisuunnittelu kuuluu Jämerän talotoimitukseen ja sen tekevät itsenäiset yhteistyöarkkitehtimme. Voit rakentaa talosi myös oman arkkitehtisi kuvilla.

Luonnossuunnittelu ja rakennuslupakuvat >

Täytä tarvekartoituslomake ja pyydä tarjous talosi suunnittelusta >


Suunnittelu määrää rakentamisen kustannuksen

Jämerällä on pitkäaikainen kokemus pientalorakentamisesta ja keräämme jatkuvasti tietoa yksilöllisten talojen rakennus kustannuksista Talo-2000 -nimikkeistön mukaiseen laskentaohjelmaamme. Näin pystymme laatimaan sinulle luotettavan kustannusarvion rakennushankkeesi arviointiin ja vaikkapa lainaneuvottelujen tueksi. Saat varmuuden budjettisi riittävyydestä ja jos kustannukset laskelman mukaan ylittävät budjettisi, niin voit tehdä korjaavat toimenpiteet heti alussa arkkitehtisuunnitelmiin, sillä ne määritelevät suuremmaksi osaksi mitä talosi tulee maksamaan.


Kun suunnitteluvaihe on valmis ja rakennuslupa saatu, on vaikutusmahdollisuus tuleviin kustannuksiin esimerkiksi kilpailuttamalla enää maksimissaan 10%

Katso esimerkkejä rakennuskustannuslaskelmista >