Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

15.03.2024

Jämerä Townhouse -kohteessa Tuusulassa vielä päätyasunto vapaana!Tuusulan Bulevardi RS-kohteen rakentamispäätös on tehty ja rakentaminen käynnistyy pian. Uuteen kotiin pääsee muuttamaan vuodenvaihteessa 2024-2025.Nyt varattavissa oleva erillistalo F rakennetaan kahteen tasoon huoneistoalan ollessa 114 m². Avokeittiö ja olohuone yhdistyvät valoisiin tiloihin suurten ikkunoiden ansiosta. Lasiliukuovet johtavat katetulle terassille ja pihalta on käynti bulevardin puistolehmusten reunustamalle kävelytielle. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on oma autopaikka ja varasto.

Ole nopea ja varaa pian!

Tuusulan Bulevardi Talo-F »

 
 

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x