Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Voimassa 30.11.2023 saakka

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle Jämerän Black Friday - etuna kevyiden väliseinämateriaalien lisäksi 1000€ alennus asennuksesta!


Etu, jota ei kannata ohittaa!

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta ja 1000€ lisäalennuksen niiden asentamisesta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.11.2023. Edun kokonaisarvo vaihtelee talokohtaisten suunnitelmien mukaan ja on yhteensä useita tuhansia euroja. Edun tarkka arvo annetaan tarjouksessa.


Jämerä kivitalossa väliseinätkin tehdään kevytbetonituotteista.

Jämerä kivitalossa kevyet väliseinät muurataan mittatarkoista väliseinälaatoista. Seinien muuraus etenee nopeasti ohutsaumamuurauksena ja oviaukkojen ylityksiin tarvittavien valmiiden palkkien avulla. Kevytbetonituotteet ovat varma ratkaisu märkätilojen seinissä ja tulisijojen taustana sekä myös itse tulisijoissa. Kevytbetoni on palamaton materiaali, jota käytetään myös erityistä paloturvallisuutta vaativissa seinissä ja palomuureissa.

Ja huomaathan, että kevyet väliseinät kuuluvat asennettuna Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen.


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 
 

 Voimassa 30.11.2023 saakka

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle syysetuna kevyiden väliseinien materiaalit

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.11.2023. Edun arvo vaihtelee talokohtaisten suunnitelmien mukaan ja on useita tuhansia euroja. Edun tarkka arvo annetaan tarjouksessa.

 Jämerä kivitalossa väliseinätkin tehdään kevytbetonituotteista

Jämerä kivitalossa kevyet väliseinät muurataan mittatarkoista väliseinälaatoista. Seinien muuraus etenee nopeasti ohutsaumamuurauksena ja oviaukkojen ylityksiin tarvittavien valmiiden palkkien avulla. Kevytbetonituotteet ovat varma ratkaisu märkätilojen seinissä ja tulisijojen taustana sekä myös itse tulisijoissa. Kevytbetoni on palamaton materiaali, jota käytetään erityistä paloturvallisuutta vaativissa seinissä ja palomuureissa.

Ja huomaathan, että kevyet väliseinät kuuluvat asennettuna Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen. Nyt saat syysetuna väliseinätuotteet veloituksetta. Etu, jota ei kannata ohittaa!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 
 

 Voimassa 30.9.2023 saakka

Aloita oma rakentamisen tarinasi Jämerän suunnittelupalvelussa

Loviisan asuntomessuilla esiteltiin kolme upeaa ja erilaista Jämerä kivitaloa, joista jokaisella oli oma luonteensa, tyylinsä ja sisustusratkaisunsa – rakentamisen tarina, joka sai alkunsa Jämerän suunnittelupalvelussa.

Jämerän suunnittelupalvelussa uudet talotarinat alkavat aina ideoinnilla yhdessä arkkitehdin ja Jämerän kivitaloasiantuntijan kanssa. Ideoita hiotaan ja ratkaisujen vaikutuksia rakennuskustannuksiin sekä talon rakennustekniseen toteutettavuuteen punnitaan tarkasti, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen ja syntyy uusi upea Jämerä.

Uniikkien kivitalojen kustannustietoinen suunnittelu on Jämerä suunnittelupalvelun ylivoimainen etu, johon asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Voit valita useista yhteystyöarkkitehdeistämme omaa tyyliäsi miellyttävän. Suunnittelusta maksat suoraan Jämerälle ja tiedät tarkkaan myös mitä suunnittelu maksaa.

Hyödynnä nyt syyskuun suunnitteluetu

Syyskuun aikana 2023 Jämerän suunnittelusopimuksen tehneet saavat halutessaan messutalo Villa Havetin huippusisustaja Minttu Airaksinen-Mäkynen sisustuskonsultoinnin, kun talokauppa Jämerän kanssa on tehty. Tarkemmat tiedot suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta annetaan kaupanteon jälkeen talokohtaisesti. Ja kuten aina Jämerällä, oman uniikin tyylisi voit valita vapaasti!

Pyydä tarjous suunnittelusta >
Varaa aika suunnitteluun >
Katso kuvia asuntomessutaloista >

 
x