Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 
 

Kampanjat

 

Voimassaoloaika 1.5.2024 alkaen

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon!


Jämerä täyttää 50-vuotta ja juhlan kunniaksi haluamme viettää sen yhdessä teidän, upeiden Jämerä talon omistajien kanssa jotka olette investoineet laadukkaaseen elämiseen. Jämerä Originals tarkoittaa yhteisöä, jossa unelmia luodaan yhdessä, innostutaan muiden unelmista ja jaetaan omia muille.

Oletko sinä Jämerä Originaali, kuulutko joukkoon?  

Kerro meille Jämerästäsi:

1. Julkaise kuva Jämerä talostasi omaan Instagram tarinaasi (www.instagram.com) tai lähetä se meille julkaistavaksi osoitteeseen myynti@jamera.fi
2. Kerro esimerkiksi, milloin Jämerä talosi on rakennettu, oletko itse ollut suunnittelemassa sitä tai kuinka pitkään olet asunut siinä. Voit myös tuoda esille muistojasi asumisesta Jämerä talossa ja minkälaisen unelman se sinun kohdallasi täytti
3. Älä unohda merkata Instagram profiiliamme @jamera.kivitalo sekä käyttää hashtagia #Jämerä50V, jotta voimme nimetä sinut Jämerä Originaaliksi ja julkaista tarinasi profiilissamme muiden nähtäväksi

Palkitsemme jutun julkaisseet Jämerä Original -kyltillä, jonka voi kiinnittää näkyvälle paikalle talossa.

Kiitos, että haluat olla osa aitoa Jämerä Originals -joukkoa!
 

Voimassaoloaika 1.3-30.4.2024


Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

 
Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.4.2024. Edun arvo vaihtelee talokohtaisten suunnitelmien mukaan. Etua ei voida myöntää jälkikäteen jo tehtyihin tilauksiin, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.


Jämerä kivitalossa väliseinätkin tehdään kevytbetonituotteista. 

Jämerä kivitalossa kevyet väliseinät muurataan mittatarkoista väliseinälaatoista. Seinien muuraus etenee nopeasti ohutsaumamuurauksena ja oviaukkojen ylityksiin tarvittavien valmiiden palkkien avulla.  
Kevytbetonituotteet ovat varma ratkaisu märkätilojen seinissä ja tulisijojen taustana sekä myös itse tulisijoissa. Kevytbetoni on palamaton materiaali, jota käytetään erityistä paloturvallisuutta vaativissa seinissä ja palomuureissa.
Ja huomaathan, että kevyet väliseinät kuuluvat asennettuna Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen. 

Nyt saat siis kevätetunamme väliseinätuotteet veloituksetta. Etusi on talosta riippuen tuhansien eurojen arvoinen! 
 

Voimassaoloaika 26.1-29.2.2024

Unelmiesi talo Kivikoti™ -suunnittelupalvelun kautta


Kivikoti™ -suunnittelukampanjassa tarjoamme suunnittelusopimuksen tekijöille myös laatoitus- ja kylpyhuonesuunnitelmat, keittiökalustesuunnitelmat, sekä ammattilaisen laatiman, yksilöidynkokonaiskustannusarvion rakentamisen kustannuksista. Saat palvelumme kautta yksilölliset, tonttiisi jatarpeisiisi räätälöidyt suunnitelmat helposti yhdestä paikasta, yhdellä sopimuksella. Kivikoti™ -suunnittelupalvelussa laadittavien suunnitelmien taustalla on iso joukko ammattilaisia tekemässätyötä. Arkkitehti vastaa tilasuunnittelusta ja talon visuaalisesta ilmeestä, rakennessuunnittelijamme tarkistaarakenteiden toimivuuden ja kustannuslaskijamme pitää huolta suunnitelmien pitäytymisestä budjetissasi. Keittiö- ja kylpyhuonesuunittelija toteuttaa villeimmätkin unelmasi laattapinnoista ja kalusteista. Lopuksikustannuslaskennan sitoutumaton ammattilainen laskee, mitä kokonaisuus tulee kustantamaan. Eikökuulostakin hyvältä?

Tutustu suunnittelukamppanjaamme ja aloita tulevan kotisi suunnittelu vaikka heti. Suunnittelu sisältyy ainatalotoimituksemme hintaan. Kampanja on voimassa 29.2.2024 saakka.

Palvelusisältö
• Kartoituspalaveri ja kolme luonnossuunnittelutapaamista arkkitehdin kanssa, joiden pohjalta
syntyy pohjapiirustus, 3-ulotteiset julkisivukuvat sekä asemapiirros talosta
• Henkilökohtainen tapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa, jonka pohjalta syntyy talon
arkkitehtiluonnosten perusteella laaditut kalustesuunnitelmat (Noblessa)
• Henkilökohtainen tapaaminen kylpyhuonesuunnittelijan kanssa, jonka pohjalta syntyy talon
arkkitehtiluonnosten perusteella laaditut kylpyhuone- ja laatoitussuunnitelmat (Laattapiste
Pukkila)
• Henkilökohtainen tapaaminen kustannuslaskijan kanssa kun kaikki suunnitelmat ovat valmiit,
minkä pohjalta syntyy koko hanketta koskeva, yksilöity kokonaiskustannuslaskelma
(Prounits)


Tapaamiset järjestetään sovitusti joko läsnäolotapaamisina tai verkkotapaamisina. Palvelusta ei veloiteta erikseen, mikäli se johtaa Jämerä -kivitalotilaukseen. Suunnitteluaika on maksimissaan 3kuukautta. Palvelusta laaditaan erillinen sopimus. 
 

 Voimassa 30.9.2023 saakka

Aloita oma rakentamisen tarinasi Jämerän suunnittelupalvelussa

Loviisan asuntomessuilla esiteltiin kolme upeaa ja erilaista Jämerä kivitaloa, joista jokaisella oli oma luonteensa, tyylinsä ja sisustusratkaisunsa – rakentamisen tarina, joka sai alkunsa Jämerän suunnittelupalvelussa.

Jämerän suunnittelupalvelussa uudet talotarinat alkavat aina ideoinnilla yhdessä arkkitehdin ja Jämerän kivitaloasiantuntijan kanssa. Ideoita hiotaan ja ratkaisujen vaikutuksia rakennuskustannuksiin sekä talon rakennustekniseen toteutettavuuteen punnitaan tarkasti, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen ja syntyy uusi upea Jämerä.

Uniikkien kivitalojen kustannustietoinen suunnittelu on Jämerä suunnittelupalvelun ylivoimainen etu, johon asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Voit valita useista yhteystyöarkkitehdeistämme omaa tyyliäsi miellyttävän. Suunnittelusta maksat suoraan Jämerälle ja tiedät tarkkaan myös mitä suunnittelu maksaa.

Hyödynnä nyt syyskuun suunnitteluetu

Syyskuun aikana 2023 Jämerän suunnittelusopimuksen tehneet saavat halutessaan messutalo Villa Havetin huippusisustaja Minttu Airaksinen-Mäkynen sisustuskonsultoinnin, kun talokauppa Jämerän kanssa on tehty. Tarkemmat tiedot suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta annetaan kaupanteon jälkeen talokohtaisesti. Ja kuten aina Jämerällä, oman uniikin tyylisi voit valita vapaasti!

Pyydä tarjous suunnittelusta >
Varaa aika suunnitteluun >
Katso kuvia asuntomessutaloista >

 
x