Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 

Suunnitteluvaihe 1

Tässä vaiheessa mietitään tontille­ sopivinta­­ vaihto­ehtoa ja päätetään Kivikoti -palvelun sisällöstä sekä Kivikoti -palvelusopimuksen tekemisestä. Tämä vaihe on täysin veloitukseton.

Sisältö

- Arkkitehdin virtuaalitapaaminen, noin 2 tuntia
- Alustava tontinkäyttösuunnitelma
- Hahmotelma tilojen jaosta


Suunnitteluvaihe 2

Tähän vaiheeseen siirrytään kun Kivikoti -palvelusopimus on tehty. Tässä vaiheessa suunnitelmat tarken­tu­­­­­vat­­­­ ja niitä voi hyödyntää jatkosuunnittelussa, sekä tarjousten laskemisessa talon runkorakenteiden ja muiden kokonaisuuksien osalta. 

Sisältö

- Arkkitehdin tapaaminen ja käynti tontilla
- Asemapiirros (ilman tarkennettuja korkomerkintöjä)
- Pohjapiirustukset 1:100 ovi- ja ikkunamittoineen
- Julkisivukuvat ja leikkauskuva 1:100
- 3D-kuvatja virtuaalinen malli talosta
- Maksimissaan kolme (3) muutoskierrosta 1. vaiheen lähtökohtatietojen pohjalta
- Kuvat toimitetaan sähköisesti pdf-muodossa


Suunnitteluvaihe 3

Tässä vaiheessa suunnitelmia hyödynnetään täydentävien suunnitelmien teettämiseen, minkä jälkeen ollaan valmiita laskemaan koko hankkeen kokonaiskustannusarvio niin halutessasi.

Sisältö

-Rakennesuunnittelijan luonnossuunnitelmat rakenteista
-LVIS-suunnittelijan luonnossuunnitelmat talotekniikasta
-Valaistussuunnittelijan suunnitelmat valaistuksesta
-Keittiösuunnittelijan kalustesuunnitelmat
-Kylpyhuonesuunnittelijan laatoitus- ja märkätilasuunnitelmat
-Terassilasituksen asiantuntijan suunnitelmat ulkotilojen lasituksista

Halutessasi voit tilata palvelun kautta ulkopuolisen asiantuntijan laatiman kokonaiskustannusarvion hankkeelle. Kivikoti -palvelussa laaditut suunnitelmat toimivat pohjana sitovien tarjousten antamiseksi ja Jämerän runkovalmiin talotoimituksen tilaamiseksi. 

Suunnitelmat jalostetaan talotilauksen jälkeen lopullisiksi rakennuslupa- ja toteutussuunnitelmiksi, mikä mahdollistaa talotoimituksen laajentamisen jopa muuttovalmiuteen saakka.

Kivikoti -palvelumme mahdollistaa tarvittavien lisäselvitysten sekä viranomaispalveluiden, kuten pääsuunnittelijan ja vastaavien erikoissuunnittelijoiden tehtävät, sisällyttämisen Jämerän talotoimitukseen.Kustannukset

1. vaiheen suunnittelupalaveri on aina veloitukseton, eikä myöskään Kivikoti –palvelusta laskuteta erikseen mitään, mikäli se johtaa Jämerä tilaukseen kolmen kuukauden aikana sopimuksen tekemisestä. Yli puolet Jämerä kivitaloista rakennetaan Jämerän suunnittelun kautta.

Mikäli et kuitenkaan ole suunnitelmien valmistuttua vielä valmis aloittamaan rakentamista, maksat vain omavastuuosuuden. Siten lunastat täydet käyttöoikeuden palvelun aikana laadittuihin suunnitelmiin ja selvityksiin. Voit sitten palata asiaan kun aika on sopiva.

Omavastuuosuudet suunnitelmien lunastamiseksi:

2 990 €

Omavastuuosuus Kivikoti –palvelun aikana luoduistasuunnitelmista ja selvityksistä päärakennuksen osalta.

490 €

Omavastuuosuus Kivikoti –palvelun aikana luoduista suunnitelmista ja selvityksistä lisärakennuksen, kuten autotallin tai –katoksen osalta (optio).
 
 
 
x