Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
aurinkolinna-oh-k.jpg
 

Jämerän suunnittelupalvelu

Kivitalossa arkkitehtuuri on keskiössä

Hyvä suunnittelu on Jämerällä kaiken lähtökohta ja siksi monet asiakkaamme aloittavat rakennusprojektinsa suunnittelupalvelumme kautta. Käytämme suunnittelussa kokeneita kivitaloarkkitehteja ja varmistamme suunnitelmien toteutuskelpoisuuden suhteessa budjettiisi ja rakenteellisiin lainalaisuuksiin. Tämän palvelun saat vain Jämerän kautta. 

Talosi suunnittelun voi luonnollisesti tehdä myös itse valitsemasi arkkitehti. Tällöin teidän kannattaa arkkitehdin kanssa olla meihin yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa suunnittelua, jotta käytössänne on viimeisin rakennetekninen tieto kustannusvaikutuksineen. 

Varaamalla ajan arkkitehdin tapaamiseen saat laadukasta suunnittelupalvelua Jämerältä

Tarjoamme sinulle noin kahden tunnin pituisen maksuttoman arkkitehdin ensitapaamisen, jonka aikana voit keskustella haluamastasi aiheesta, esimerkiksi tontin kaavamääräysten tulkinnasta tai unelmatalosi luonnoksista.

Suunnitteluasioissa voit sopia tapaamisen ottamalla suoraan yhteyttä sähköpostilla: myynti@jamera.fi, soittamalla myyntipäällikkö Heikki Pirinen, 040 5906 376 tai alla olevasta linkistä.

Varaa aika arkkitehdin tapaamiseen


Arkkitehtisuunnittelun kustannukset

Tilaamalla talosi luonnossuunnittelun Jämerän kautta, voidaan suunnittelun kustannus sopia sisältyväksi mahdolliseen talotoimitukseemme . Näin sinun ei tarvitse erikseen maksaa luonnossuunnittelusta. Saat tarjouksen talosi luonnossuunnittelun arvosta ja erittelyn suunnittelun sisällöstä, kun lähetät lähtötiedot hakkeestasi linkin lomakkeella:

Tee suunnittelun alkukartoitus

 
 
 
x