Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Älä pilko talotoimitusta – Jämerältä saat enemmän!

Jämerältä suunnittelu, materiaalit ja rakentaminen yhdellä sopimuksellaJämerän suunnittelupalvelu

Kahden tunnin pituinen maksuton arkkitehdin ensitapaaminen

Hyvä suunnittelu on Jämerällä kaiken lähtökohta ja siksi monet asiakkaamme aloittavat rakennusprojektinsa suunnittelupalvelumme kautta. Käytämme suunnittelussa kokeneita kivitaloarkkitehteja ja varmistamme suunnitelmien toteutuskelpoisuuden suhteessa budjettiisi ja muihin lainalaisuuksiin. Tämän palvelun saat vain Jämerän kautta. 

Tarjoamme sinulle noin kahden tunnin pituisen maksuttoman arkkitehdin ensitapaamisen, jonka aikana voit keskustella haluamastasi aiheesta, esimerkiksi tontin kaavamääräysten tulkinnasta tai unelmatalosi luonnoksista.

Voit sopia tapaamisen ottamalla yhteyttä: myynti@jamera.fi tai myyntipäällikkö Heikki Pirinen, 040 5906 376 tai alla olevasta linkistä

Varaa aika arkkitehdin tapaamiseen

Pyydä tarjous arkkitehtisuunnittelusta

 


Suomen kivitalomarkkinoiden laajimmat toimituslaajuudet

Kivitalon rakentaminen poikkeaa merkittävästi esimerkiksi puutalon rakentamisesta. Kivitalo rakennetaan yksittäisistä rakennusosista ja elementeistä työmaaolosuhteissa. Tämä mahdollistaa kivitalojen monimuotoisen ja yksilöllisen arkkitehtuurin muita ratkaisuja paremmin, mutta samalla rakennushanketta joudutaan usein pilkkomaan erillistoimituksiin ja urakoihin. Suosittelemmekin, että tilaat kaikki osa-alueet mahdollisimman laajoina "avaimet käteen" -paketteina. Näin rakentaminen on hallitumpaa ja lopputuloksen kustannukset paremmin tiedossa.

Runkovalmis talotoimitus

Materiaalipaketti

HarkkotoimitusMoveIN lisäpaketeilla voit täydentää runkovalmista talotoimitusta

Jämerä kivitalon rakentajat voivat hyödyntää MoveIN-lisäpalvelua runkovalmiin talotoimitukseen yhteydessä, kun talo sijaitsee Uudenmaan alueella. MoveIN-lisäpaketit ovat kiinteähintaisia ja niillä voi kattaa talon rakentamisen aina muuttovalmiiksi saakka. Palvelupaketit tarjotaan kohdekohtaisesti runkovalmiin talotoimituksen tilauksen jälkeen, kun rakentamisen aikataulu on lyöty lukkoon. MoveIN palvelupaketit sisältävät aina asennuksen ja materiaalit. Jämerä koordinoi ja aikatauluttaa lisäpalvelupakettien toimitukset itsenäisesti. 

Tiedustele MoveIN lisäpalvelupaketteja kohteeseesi osoitteesta movein@jamera.fi 

Haluan tietoa kivitalon rakentamisesta

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x