Sisältöön »
 
 

 

Ympäristöystävällinen täyskivitalo

Jämerä kivitaloilla on historiaa takanaan vuosikymmeniä ja talojen rakennusmateriaalia, ­karkaistua ­kevytbetonia on valmistettu jo lähes sata ­vuotta. Materiaalin juuret ovat Lohjan kalkkitehtailla työskennellen suomalaisen kemistin tekemässä­ ­keksinnössä, jonka hän kehitti valmiiksi tuotteeksi ruotsalaisen ­kollegansa kanssa. Kevytbetoni on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion ja siitä on vuosikymmenien aikana rakennettu lukuisa määrä­ ­rakennusfysikaalisesti hyvin toimivia, pitkäikäisiä ja ympäristölle ystävällisiä rakennuksia. Yksi­aineinen, hengittävä, palamaton ja puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettu kevytbetoni on pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen talon rakennusmateriaali.  

Vapaus toteuttaa asumisen haaveet

Jämerärakentajat ovat kautta aikojen olleet rohkeita toteuttamaan rakentamisen unelmiaan, joita taitavat arkkitehdit ovat heille suunnitelleet. Kaikki Jämerät ovat nykyäänkin uniikkeja, täysin rakentajilleen suunniteltuja. Talojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja ulkonäkö tyylikäs­. Tämän kaiken voimme tarjota suunnittelupalvelumme kautta niin, sttä myös rakentamisen kustannukset ovat selvillä suunnitteluvaiheessa.

helppo hankkia

Jämerä kivitalot rakennetaan runkovalmiiksi, eli talossa on mm. ulkoseinät, kantavat rakenteet, väli- ja yläpohja, vesikatto, sekä ikkunat valmiina paikoillaan. Tämä on omakotirakentajalle turvallinen tapa edetä, sillä annamme runkotyölle materiaaleineen kiinteän hinnan ja lisäksi Jämerän oman kahden vuoden takuun. 

 

Jämerän ja kevytbetonin historia >