Sisältöön »
Kivitalolaskin
 
 
villahavet-22677285094.jpg
 

Lähes viisikymmentä vuotta yksilöllisiä kivitaloja 

Jämerä kivitaloja on rakennettu jo viitisenkymmentä vuotta ja jokainen tänä aikana rakennettu talo on ollut uniikki, asukkaidensa toiveiden täyttymys. Jämerän vuosikymmeniä kestänyt suosio perustuu talojen hyvälle arkkitehtuurille sekä talojen ainutlaatuiselle rakennusmateriaalille, karkaistulle kevytbetonille. Kevytbetonin huippuominaisuudet rakennusmateriaalina ovat sen palamattomuus, keveys, helppo työstettävyys ja hyvä lämmöneristävyys. Yksiaineisista kevytbetoniharkoista tehtyihin ulkoseiniin ei tarvita lisäeristystä eikä höyrynsulkumuovia ja näin rakenne on vikasietoisempi kuin ns. kerrosrakenteet.

Jämerä kivitalojen kevytbetonituotteet valmistetaan Bauroc AS tehtailla. Bauroc AS on Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonin tuottaja, joka valmistaa kevytbetonituotteita asunto- ja toimitila- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin 670 000 m3 vuosikapasiteetilla. Määrä vastaa noin 8 500 kivitalon ulkoseinäharkkojen määrää. Bauroc kevytbetonituotteet kuuluvat rakennusmateriaalien päästöluokituksen parhaimpaan M1-luokkaan ja tuotteilla on EPD ympäristöselosteet. 

Jämerä Kivitalot Oy on Bauroc AS:n itsenäinen tytäryhtiö Suomessa.

Tunnuslukuja  2022

Liikevaihto Bauroc AS 
61,4M€ 
Jämerä Kivitalot Oy
8,9M€
Liikevoitto Bauroc AS
5,5M€ (Ebitda)
Jämerä Kivitalot Oy
0,043M€ (Ebitda)
Henkilöstö Bauroc AS
220 
Jämerä Kivitalot Oy
15

Jämerä Kivitalot Oy toimii projektinjohtoyrityksenä hoitaen myynnin, suunnittelun ja asennustyöt koko Suomen kattavan alihankkijaverkoston kautta. Tämä mahdollistaa kevyen organisaatiorakenteen ja kyvyn toimia ketterästi muuttuvissa olosuhteissa ja haastavissa, yksilöllisissä kohteissa. Jämerän pääomistaja Bauroc AS on taloudellisesti vakaa teollisuuskonserni ja turvaa sitä kautta myös tytäryhtiöidensä, kuten Jämerä Kivitalot Oy:n mahdollisuuden suoritua myös taloudellisesti haastavista ajoista. Lisätietoja Bauroc konsernista www.bauroc.eu


 Lue Jämerän historiasta

 
 
x