Sisältöön »
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita?

Jämerä on käytännössä rakennusliike, joka asentaa itse suurimman osan myymiensä kivitalojen rungoista. Jämerällä on oma rakennesuunnittelu ja massalaskentahenkilöstö, joten luonnollisesti toimituksellammekin on tehtaan asennus- ja asennustyön laadunvalvonta. Siksi pystymme antamaan asennustoimituksellemme kahden vuoden Jämerä-lisätakuun, mikä tarkoittaa sitä, että Jämerä vastaa mahdollisten vikojen selvittämisestä ja korjaamisesta takuuaikana. 

Kaikki asennusryhmämme ovat alan ammattilaisia. He kaikki kuuluvat tilaajavastuurekisteriin ja hoitavat viranomaisasiansa ja vakuutuksensa huolella sekä kattavasti. Jämerä Kivitalot Oy on kaikissa asennustoimituksissamme itse urakoitsija ja hoitaa kaikki viranomaisilmoitukset mm. verottajalle. Vastuu pystytytysurakan onnistumisesta on siis Jämerällä, ei aliurakoitsijallamme. Jämerä myös pystyy ottamaan vastuun tekemisistään toisin kuin monet 1-3 miehen urakointiyritykset, joilla usein ongelmia ilmaantuessa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ajaa yritys konkurssiin. Jämerän kuuluessa Pohjois-Euroopan suurimpaan kevytbetonikonserniin, jonka liikevaihto on n. 25M€ ja henkilöstöä lähes 300, on mahdollisuutemme hoitaa asiat kunnialla loppuun asti aivan erilaiset kuin yksittäisillä mikroyrittäjillä.

Jos olet ostamassa vain materiaaleja Jämerältä, luonnollisesti pystymme myös suosittelemaan teille jotain asennusporukkaa.

Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä? Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?