Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

15.06.2017

Jouni Nieminen Jämerä Kivitalot Oy:n toimitusjohtajaksi 15.6.2017


Jouni Nieminen on nimitetty Bauroc International AS konserniin kuuluvan Jämerä Kivitalot Oy:n toimitusjohtajaksi 15.6.2017 alkaen. Nieminen toimi tätä ennen Jämerä Kivitalot Oy:n teknisenä johtajana sekä varatoimitusjohtajana ja aiemmin Ikaalisten kevytbetonitehtaan johtajana.

Jämerä Kivitalot Oy entinen toimitusjohtaja Ivar Sikk jatkaa Jämerä Kivitalot Oy:n hallituksen jäsenenä sekä Bauroc International AS toimitusjohtajana.

Bauroc International AS on Pohjois-Euroopan suurin karkaistun kevytbetonin valmistaja ja sen tehtaiden tuotantokapasiteetti on 350 000 m3 vuodessa. baurocin kevytbetonituotteita käytetään omakotirakentamisen lisäksi asunto- ja teollisuusrakentamisessa. bauroc kevytbetonituotteet valmistetaan täysin puhtaista kiviaineksista, eikä tuotannosta ei synny lainkaan jätteitä, sillä kaikki tuotannossa syntyvä ylijäämä kierrätetään takaisin valmistusprosessiin. Tuotanto on erittäin ympäristöystävällistä ja tuote päästötön. Nieminen on osallistunut baurocin tuotteiden kehittämiseen.

 
 
x