Sisältöön »

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta. Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

04.03.2024

Yksilöllinen kivikoti Pohjois-Euroopan suurimmalta harkkovalmistajalta

Kivitalon yksilöllisessä suunnittelussa korostuu erityisesti Jämerä kivitalojen käyttämä karkaistuihin kevytbetonisiin harkkoihin ja elementteihin perustuva rakennusjärjestelmä. Yksiaineinen kevytbetonirakenne ei vaadi lisäeristystä seinissä, mikä takaa rakenteen luonnollisen kosteuskäyttäytymisen ja pitkäkestoisuuden.

Jämerä Kivitalot Oy kuuluu Bauroc konserniin, joka tuottaa erilaisia kevytbetonirakenteita yli 600 tuhatta kuutiota vuodessa. Se on yli kaksinkertainen määrä koko Suomen harkkotuotantoon verrattuna ja Bauroc onkin Pohjois-Euroopan suurin harkkovalmistaja.

Bauroc.fi »
Yksiaineinen seinärakenne »
 
 

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.4.2024.

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x