Sisältöön »

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta. Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

16.02.2024

Vielä on mahdollisuus hyödyntää Jämerän Kivikoti™ -suunnittelukampanjaa oman unelmakotisi suunnittelussa


Kampanja on voimassa 29.2.2024 asti

Jämerän uusi Kivikoti™ -suunnittelupalvelu on markkinoiden kattavin. Saat yhdestä paikasta, yhdellä sopimuksella arkkitehti-, keittiökaluste-, kylpyhuone- ja laatoitussuunnitelmat, sekä näihin suunnitelmiin perustuvan kokonaiskustannuslaskelman.

Kivikoti™ -suunnittelupalvelu sisältyy Jämerän talotoimitukseen, eikä siitä tarvitse erikseen maksaa mitään. Palvelun voi myös ostaa suunnittelusopimuksessa määriteltyyn, varsin kustannustehokkaaseen omaavastuuhintaan, mikäli enintään kolme kuukautta kestänyt suunnittelu ei johda Jämerä talotilaukseen.


Lue lisää kampanjasta

Kivikoti -suunnittelupalvelu 


 
 

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.4.2024.

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x