Sisältöön »

Asutko Jämerässä, tervetuloa Originaalien joukkoon! Kerro meille Jämerästäsi »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

30.01.2024

Unelmiesi talo Kivikoti -suunnittelupalvelun kautta


Unelmiesi talo Kivikoti -suunnittelupalvelun kautta

Kivikoti -suunnittelukampanjassa tarjoamme suunnittelusopimuksen tekijöille myös laatoitus- ja kylpyhuonesuunnitelmat, keittiökalustesuunnitelmat, sekä ammattilaisen laatiman, yksilöidyn kokonaiskustannusarvion rakentamisen kustannuksista. Arkkitehti vastaa tilasuunnittelusta ja talon visuaalisesta ilmeestä, rakennessuunnittelijamme tarkistaa rakenteiden toimivuuden ja kustannuslaskijamme pitää huolta suunnitelmien pitäytymisestä budjetissasi. Saat palvelumme kautta yksilölliset, tonttiisi ja tarpeisiisi räätälöidyt suunnitelmat helposti yhdestä paikasta, yhdellä sopimuksella.

- Tutustu suunnittelukampanjaamme ja aloita tulevan kotisi suunnittelu vaikka heti. Suunnittelu sisältyy aina talotoimituksemme hintaan. Kampanja on voimassa 29.2.2024 saakka.


Lue lisää >>

 
 

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x