Sisältöön »

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta. Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

29.08.2023

Jämerän asuntomessutalot energiatehokkaita A-luokan talojaJämerän asuntomessutalot energiatehokkaita A-luokan taloja

Loviisan messuilla kävijöitä kiinnosti Jämerä-talojen energiatehokkuus, eikä suotta, sillä asia on hyvin ajankohtainen. Kysymyksen ”Täyttääkö yksiaineinen ulkoseinäharkkorakenne nykyajan rakentamismääräykset?” esitti useampikin messukävijä Jämerän info-pisteellä olleelle Jämerän tuoteasiantuntija Minna Korvelle.

”Kyllä täyttää”, sanoo Minna ja jatkaa, ”Jämerän rakennejärjestelmän hyvästä toimivuudesta kertoo paljon sekin, että kaikki kolme Jämerän messutaloa olivat energiatehokkuusluokaltaan parasta A-luokkaa”.

U-arvomääräykset mennyttä aikaa – kokonaisuus ratkaisee

Toisin kuin moni luulee tai vanhastaan muistaa, ei Suomessa ole tavanomaisille rakenteille U-arvomääräyksiä. Rakennuksen määräystenmukaisuus todetaan laskemalla kokonaisenergiankulutusta kuvaava energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku sekä tekemällä erillinen lämpöhäviöiden tasauslaskenta rakenteiden, ilmanpitävyyden ja ilmanvaihdon osalta. Massiivisen kevytbetonirakenteen etuna energiatehokkuuden osalta on sen ilmanpitävyys, kyky varata lämpöä sekä tasalaatuinen lämmöneristävyys myös liitoskohdissa.

Suunnitteluvaiheessa kannattaa energiatehokkuus huomioida erilaisia rakenteellisia ja teknisiä ratkaisuja tehdessä. Mielenkiintoista tietoa energiatehokkuudesta ja erilaisten valintojen vertailulaskelmien tuloksia löydät www.jamera.fi/kestava-pientalo/energiatehokas-kivitalo


 
 

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.4.2024.

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x