Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

28.08.2023

Aloita oma rakentamisen tarinasi Jämerän suunnittelupalvelussa, kuten Loviisan messurakentajat


Aloita oma rakentamisen tarinasi Jämerän suunnittelupalvelussa, kuten Loviisan messurakentajat

Loviisan asuntomessuilla esiteltiin kolme upeaa ja erilaista Jämerä kivitaloa, joista jokaisella oli oma luonteensa, tyylinsä ja sisustusratkaisunsa – rakentamisen tarina, joka sai alkunsa Jämerän suunnittelupalvelussa.

Jämerän suunnittelupalvelussa uudet talotarinat alkavat aina ideoinnilla yhdessä arkkitehdin ja Jämerän kivitaloasiantuntijan kanssa. Ideoita hiotaan ja ratkaisujen vaikutuksia rakennuskustannuksiin sekä talon rakennustekniseen toteutettavuuteen punnitaan tarkasti, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen ja syntyy uusi upea Jämerä.

Uniikkien kivitalojen kustannustietoinen suunnittelu on Jämerä suunnittelupalvelun ylivoimainen etu, johon asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Voit valita useista yhteystyöarkkitehdeistämme omaa tyyliäsi miellyttävän. Suunnittelusta maksat suoraan Jämerälle ja tiedät tarkkaan myös mitä suunnittelu maksaa.

Hyödynnä nyt syyskuun suunnitteluetu

Syyskuun aikana 2023 Jämerän suunnittelusopimuksen tehneet saavat halutessaan messutalo Villa Havetin huippusisustaja Minttu Airaksinen-Mäkynen sisustuskonsultoinnin, kun talokauppa Jämerän kanssa on tehty. Tarkemmat tiedot suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta annetaan kaupanteon jälkeen talokohtaisesti. Ja kuten aina Jämerällä, oman uniikin tyylisi voit valita vapaasti!

Pyydä tarjous suunnittelusta >

Varaa aika suunnitteluun >

Katso kuvia asuntomessutaloista > 
 
x