Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

07.06.2023

Tilaisuus persoonallista asumista arvostaville – muuttovalmiita Jämerä kivitaloja omalle tontille TuusulaanVaihtoehtona oman kivitalon rakentamiselle voit nyt valita täysin muuttovalmiin Jämerä MoveIN -townhousetalon Tuusulan Rykmentinpuiston viihtyisältä asuinalueelta


Tilaisuus persoonallista asumista arvostaville – muuttovalmiita Jämerä kivitaloja omalle tontille Tuusulaan

Jämerä rakentaa Tuusulan Rykmentinpuistoon neljä täysin muuttovalmista MoveIN townhousetaloa, joista kolme vapaana. Asunto Oy Tuusulan Bulevardin talot on suun­niteltu modernia ja persoonallista asumista arvostaville. Jokainen neljästä talosta on oma kokonaisuu­tensa julkisivuiltaan ja pohjaratkaisultaan. Taloissa on Jämerän ainutlaatuinen yksiaineinen seinärakenne ja massiivikivirunko. Yhtiöllä on oma tontti. Rakentaminen alkaa vuoden 2023 aikana.


Lapsiperheille kaikki tarvittava lähietäisyydellä

Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan vieressä. Alueella järjestettiin asuntomessut vuonna 2020, mikä näkyy alueen viihtyisyytenä. Aivan Rykmentinpuiston vieressä on uimahalli ja urheilukeskus jää- ja salibandyhalleineen sekä tekonurmikenttineen. Pienen matkan päästä löy­tyy maailmanluokan frisbeegolf-rata ja golfkenttä. Konserteista pitäville on tarjolla monipuolista ohjelmaa läheisessä Krapin Hovissa. Rykmentinpuistoon valmistuu vuoden 2023 aikana monitoimikeskus, jossa on tilat lukion, musiikkiopiston, kuvataide­koulun ja kansalaisopiston käyttöön.


Tutustu suunnitelmiin ja tee ennakkovaraus nyt >>


 
 
x