Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

24.03.2023

Jämerä MoveIN-konsepti tuo massiivikivitalot yhä useamman ulottuville


Jämerä MoveIN-konsepti tuo massiivikivitalot yhä useamman ulottuville

Jämerä rakentaa Tuusulaan yhdeksän kaupunkipientaloa MoveIN -konseptilla

– Jämerä kivitalojen uusi MoveIN -konsepti on raikas tuulahdus uudiskohdemarkkinoilla, jossa hyviä suunnittelu ja laadukas rakentaminen yhdistyvät. Jämerä tuo konseptillaan upeat massiivikivitalot yhä useamman ulottuville, sanoo Bo Business uudiskohdemyynnistä projektipäällikkö Nina Fachar.
 
– Jämerän MoveIN -konseptin uudiskohteiden myyntiin etsittiin rautaista kiinteistövälityksen osaamista. Kartoitettuamme alan toimijoita kävi selväksi, että Bo Business uudiskohdemyynti tarjosi meille parasta osaamista konseptimme mukaisten kaupunkipientalojen myyntiin, kertoo Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja Jari Malkamäki.
 
Jämerän eritysalaa on kaupunkipientalojen eli townhousetalojen suunnittelu ja rakentaminen. Townhouse-rakentaminen on vielä varsin uutta Suomessa ja tarkoitukseen sopivia tontteja on niukasti.
 
Jämerän paloturvallinen rakennusmateriaali ja rakennejärjestelmä sopivat townhouse-rakentamiseen erinomaisesti. Jämerän Tuusulan Asuntomessuille 2020 toteuttama värikäs ja monimuotoinen 12 talon townhouse kokonaisuus on herättänytkin mielenkiintoa myös kuntien kaavoittajissa.

– Olemme kiinnostuneita townhouse-rakentamista edistävistä hankkeista ja osallistumme mielellämme niiden kehittämiseen, toteaa Jari Malkamäki.
 
Tuusulan kaupunkipientalohanke on saamassa rakennusluvan huhtikuussa ja seuraava kohde Keravalla on parhaillaansuunnitteluvaiheessa.


movein.fi

 
 
x