Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

24.03.2023

Tee talokauppa nyt ja hyödynnä Jämerän tuhansien eurojen kevätetu!Tee talokauppa nyt ja hyödynnä tuhansien eurojen kevätetu!

Runkovalmiin talotoimituksen tai laajan materiaalipaketin tilaajalle on tarjolla tuhansien eurojen kevätetu, kun tilaus tehdään ennen maaliskuun loppua ja talotoimitus käynnistyy ennen syyskuun loppua 2023. Etu koskee uusia ja voimassa olevia tarjouksia ja sisältää yhden alla olevista vaihtoehdoista:


MoveIN Läpiviennit ja roilot -lisäpaketti

Saatavana runkovalmiin talotoimituksen yhteydessä Uudenmaan alueella.

Lisäpaketti sisältää kevytbetonirakenteisiin tehtävät LVISA-suunnitelmien mukaiset läpivientien reiät ja roilot* LVISA-urakoitsijoiden merkitsemiin paikkoihin.

Jämerä kivitaloon talotekniikan läpivientien reiät ja roilot tehdään, kun runkotyö on valmis. Tämä nopeuttaa rungon rakentamista ja mahdollistaa myös pienet muutokset LVISA-asennuksissa runkotöiden valmistuttua. Valitsemalla tämän lisäpaketin pääset helpommalla alkuun tekniikan asennuksissa, sillä nämä ”aputyöt” eivät yleensä kuulu LVISA-asennusurakoihin.

*roilot: urien sahaaminen seiniin LVISA-tekniikkaa varten 

MoveIN Vesikattovarusteet -lisäpaketti

Saatavana runkovalmiin talotoimituksen yhteydessä Uudenmaan alueella.

Lisäpaketti sisältää talosi sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet (kattosillan, lapetikkaat, julkisivutikas, lumiesteet), talotekniikan LVIS-läpivientisarjat ja katon huoltoluukun asennettuna kiinnitystarvikkeineen, Jämerän runkovalmiin talotoimituksen yhteydessä oleviin kattoasennuksiin (Ruukin katot Classic ja Classic Silence).

Vesikattovarusteet määritetään, kun LVIS-suunnitelmat ovat valmiit. Kattoturvatuotteet, LVIS-läpiviennit ja räystäskourut asennetaan Ruukin katon yhteydessä. Pystykouru ja talotikas asennetaan jälkikäteen, kun talo on rapattu.

Vesikattovarusteet tarvikepaketti

Saatavana laajan materiaalipaketin yhteydessä.

Tarvikepaketti sisältää Ruukin katon sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteet (kattosillan, lapetikkaat, julkisivutikas, lumiesteet), talotekniikan LVIS läpivientisarjat ja katon huoltoluukun, kun toimitus sisältää joko Ruukin Classic tai Classic Silence katon.

Vesikattovarusteet määritetään, kun LVIS-suunnitelmat ovat valmiit. Kattoturvatuotteet, LVIS-läpivientisarjat ja räystäskourut toimitetaan Ruukin katon materiaalien yhteydessä.

Jämerän laaja materiaalipaketti sisältää rakennesuunnittelun, perustusten tuotteet, kevytbetonituotteet, ikkunat ja Ruukin katon.


Kysy lisää Jämerän myyntiedustajilta


 
 
x