Sisältöön »
 
 
 

Ajankohtaista

03.10.2022

Alennus rakennesuunnittelusta runkovalmiin talotoimituksen kampanja-aikana 1.9.-30.11.2022 tilanneille!Yksilöllisen talon rakennesuunnittelun saat Jämerältä

Yksilöllisen kivitalon rakennesuunnittelu kannattaa teettää taholla, joka ottaa vastuun myös runkorakenteiden toimituksesta. Näin varmistetaan optimaaliset rakenteet taloon myös kustannusten suhteen.

Rakennesuunnitelmat kuuluvat Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen ja niiden laatiminen aloitetaan, kun rakennuslupa on saatu. Rakennesuunnittelun prosessi on vaativa ja kattavien suunnitelmien laatiminen vie rakennesuunnittelijalta tavallisesti 2-4 viikkoa. Jämerän rakennesuunnitteluun sisältyy rakennepiirustukset perustuksista lähtien. Jämerä nimeää myös rakennusluvan saamiseksi vaadittavan päärakennesuunnittelijan suunnittelemiinsa kohteisiin.

Rakennesuunnittelun sisältö: perustukset, salaojat, radon- ja routaeristykset, kantavat runkorakenteet, rakenneleikkaukset, tarvittavat lujuuslaskelmat, hyväksyttäminen viranomaisilla. Suunnittelua varten tarvitaan asiakkaalta pääpiirustukset, maaperätutkimus, perustamistapalausunto / pohjarakennesuunnitelma ja LVISA-varaustiedot.

Runkovalmiin talotoimituksen kampanja-aikana tilanneille alennus rakennesuunnittelusta!

Myönnämme runkovalmiin talotoimituksen tilanneille alennuksen rakennesuunnittelusta, kun tilaus talotoimituksesta tehdään kampanja-aikana 1.9.-30.11.2022 ja talon rakentaminen alkaa ennen 30.6.2023.

Edun arvo vaihtelee talon koon mukaan ja se on noin 2 000 - 5 000 €. Edun tarkka arvo annetaan talotarjouksen yhteydessä ja se kirjataan tilaussopimukseen. Etu hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä, kun kampanjaehdot täyttyvät.

Lisätietoja: Jämerä edustajat ja myynti@jamera.fi

 
 
x