Sisältöön »

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta. Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka »

 
Kivitalolaskin
 
 

Ajankohtaista

05.09.2022

Jämerän talotoimituksella on kiinteä hinta ja hyvä toimitusvarmuusJämerän talotoimituksella on kiinteä hinta ja hyvä toimitusvarmuus 

Meidän ei tarvitse erikseen luvata, että hintamme pitää. Se on meille kunnia asia samoin kuin muissakin asioissa Suomen lakien ja asetusten noudattaminen.

Vielä vuosi sitten omakotitalorakentamisen buumi oli kuumimmillaan osittain koronan ja sen tuoman etätyömahdollisuuden myötä. Kuluva vuosi puolestaan on lyönyt laineita päinvastaisesta suunnasta, kun yleinen epävarmuus, sekä rakennus- ja energiankustannukset ovat nousseet Ukrainan sodan vuoksi. 

Kannattaako nyt rakentaa vai laskevatko rakennustarvikkeiden hinnat jo ensi keväänä? Mitä jos teen talotilauksen nyt ja rakentaminen alkaa vasta muutaman kuukauden päästä, niin paljonko joudun maksamaan lisähintaa? Oikeasti kukaan ei osaa sanoa varmuudella jatkuuko hintojen nousu ja laskevatko ne ollenkaan. Ainakaan asiantuntijat tai historia eivät tue ajatusta hintojen laskusta.  

Juuri tässä kohtaa haluamme tulla tukemaan päätöksentekoasi ja toteamme, että rakennusprojekti kannattaa aloittaa silloin, kun aika on itselle sopiva: löydät sopivan tontin, tarvitset lisää tai vähemmän tilaa, haluat asua nykyistä laadukkaammin ja viettää aikaasi unelmiesi talossa.  

Valitse luotettava kumppani kivitalosi toimittajaksi 

Me Jämerällä pystymme suunnittelemaan ja toimittamaan talosi sovitussa ajassa ja kustannusraamissa, turvallisesti. Jämerä taloja on rakennettu kohta viisikymmentä vuotta, olemme osa 60 miljoonaa euroa tänä vuonna liikevaihtoa tekevää kansainvälistä bauroc -teollisuuskonsernia ja olemme kivitalorakentamisen johtava brändi Suomessa. Meillä on alan laajimmat toimituslaajuudet ja osaava, sitoutunut henkilöstö tukemassa sinua hankkeessasi. Saat meiltä myös koulutusta rakennushankeen läpivientiin, eli rakennuttajana toimimiseen.  

Meidän ei tarvitse erikseen luvata, että hintamme pitää. Se on meille kunnia asia samoin kuin muissakin asioissa Suomen lakien ja asetusten noudattaminen. Olemme Suomen Pientaloteollisuus PTT ry:n hallitusjäsen, kuulumme vastuullisuusrekisteriin ja meillä on Avainlippu. Nämä kaikki ovat asioita, jotka ohjaavat toimintaamme sinun hyödyksesi.  

Jämerän suunnittelupalvelun avulla toimiva ja upea kivitalo 

Oletko vasta suunnittelemassa taloasi? Hyvä suunnittelu on Jämerällä kaiken lähtökohta ja siksi monet asiakkaamme aloittavat rakennusprojektinsa juuri Jämerän tarjoaman suunnittelupalvelun avulla. Pääset vaikuttamaan suunnitteluun niin paljon kuin haluat, mutta me varmistamme suunnitelmien toteutuskelpoisuuden suhteessa budjettiisi ja muihin lainalaisuuksiin. Itse arkkitehtisuunnittelun tekevät yhteistyöarkkitehtimme ja oma rakennesuunnittelumme sekä laskentamme tarkistaa suunnitelmat ennen niiden esittelyä sinulle. Tämän palvelun saat vain Jämerän kautta. Kysy lisää Jämerän suunnittelupalvelusta myynti@jamera.fi  

Tee luonnossuunnittelun alkukartoitus


 
 

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Kevätetuna kevyiden väliseinien materiaalit veloituksetta

Myönnämme kevyiden väliseinien materiaalit (väliseinälaatat, ovienylityspalkit, laastit) veloituksetta runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle. Edun saaminen edellyttää tilausta annetun talotarjouksen voimassaoloaikana ja viimeistään 30.4.2024.

Jämerän uutiskirjeet

Jämerän uutiskirjeet

"Kerttu Niskanen, Juho Mikkonen ja heidän uskollinen nelijalkainen ystävänsä Martta ovat saaneet muuttoluvan jo 10 kuukauden rakentamisen jälkeen. Projekti on pysynyt hyvin aikataulussa ja lopputulos onkin varsin näyttävä. Toukokuussa, heti kelien salliessa, talo rapataan ja sitten Kerttu ja Juho pääsevätkin pihatöihin. "

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Jämerän suunnittelu- ja rakennuttajakoulut

Kivitalorakentajan "pakolliset" tietopaketit suunnittelusta ja rakentamisesta Jämerän teams-koulutuksena. Asiantuntijoina koulutuksissa Jämerä kivitalojen toimitusjohtaja ja Suomen Pientaloteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jari Malkamäki sekä Jämerän tuoteasiantuntija DI Minna Korpi.

 
 
x