Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Ajankohtaista

11.04.2022

Jämerän toimitussisällön kuvausta ja toimitusehtoja parannettu ja selkeytetty. Jämerä Kivitalot Oy:n tiedote


Jämerä Kivitalot Oy:n tiedote 7.4.2022

Jämerän toimitussisällön kuvausta ja toimitusehtoja parannettu ja selkeytetty

Jämerän toimituksissa noudatetaan Pientaloteollisuus PTT Ry:n laatimia ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia ja hyväksymiä sopimusehtoja: Talopakettien ja -elementtien kuluttajakauppaa sekä asennusta koskevat yleiset sopimusehdot. PTT:n ehtojen lisäksi toimituksissa noudatetaan Jämerän omia tarkentavia toimitusehtoja.

Olemme uudistaneet Jämerän toimitusehtoja ja dokumentaatiota, koska Jämerän toimituslaajuudet ovat jatkossa entistä kattavampia. Esimerkkinä tästä on Jämerän luonnossuunnittelun kautta lanseerattu julkisivuvalmis talotoimitus pääkaupunkiseudulla. Dokumentaation päivityksen toisena tavoitteena oli, että dokumentaatio olisi entistä selkeämpää ja ohjeistavaa tilaajalle. Uudessa dokumentaatiossa on selkeytetty sopimusosapuolten rooleja, vastuita ja tarkennettu mm. tilaus- ja toimitusaikatauluun liittyviä asioita.

Jämerän toimitusten toimitussisällöt ovat yksilölliset. Toimitukseen voi kuulua erilaisia tuotteita, suunnittelua ja asennusta. Jämerän tarjous koostuu tarjouskirjeestä, toimitussisältö-liitteestä laskentakuvineen ja toimituksen ehdoista. Toimituksen ehdot koostuvat PTT:n ehtojen lisäksi Jämerän yleisistä toimitusehdoista, jotka soveltuvat kaikille Jämerän toimituslaajuuksille, eli niin materiaali- kuin asennustoimituksiin. Tarkemmat yksilöllisestä toimitussisällöstä riippuvat ehdot on esitetty tarjouksen toimitussisältö-liitteessä.

Uudet toimitusehdot ja dokumentit otetaan käyttöön kaikissa 11.4. jälkeen tehdyissä uusissa tilauksissa

Jos teillä on tarjous Jämerältä, olettehan yhteydessä myyntiedustajaanne, ellei hän ole jo ehtinyt ottaa teihin yhteyttä. Myyntiedustajanne käy mielellään kanssanne uudistetut ehdot läpi ja päivittää tarjouksenne uusilla toimitusehdoilla. Ehtojen muutoksella ei ole hintavaikutusta eikä se heikennä aikaisemman tarjouksenne ehtoja.

Tiedote PDF-tiedostona >

 
 
x