Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

18.01.2017

Jämerä-kivitalojen pääomistaja laajentaa toimintaansa Pohjois-Euroopassa


Aeroc Jämerä Oy:n pääomistaja Aeroc International vahvistaa yritysostolla asemaansa Pohjois-Euroopan suurimpana kevytbetonivalmistajana

Aeroc Jämerä Oy:n pääomistaja Aeroc International AS on ostanut virolaisen karkaistuja kevytbetonituotteita valmistavan yhtiön VKG Plokk. VKG Plokk valmistaa kevytbetonituotteita Roclite-tuotenimellä. 

- VKG Plokkin osto parantaa kilpailukykyämme erityisesti Baltian markkinoilla ja vahvistaa asemaa myös muilla vientimarkkinoilla, kertoo Aeroc Jämerä Oy:n toimitusjohtaja ja Aeroc International hallituksen jäsen Ivar Sikk. - Karkaistu kevytbetoni on Balttian maissa ja Keski-Euroopassa suosittu rakennusteollisuuden käyttämä materiaali. Suomessa karkaistua kevytbetonia käytetään mm. paloa eristävissä rakenteissa ja palomuureissa sekä korjausrakentamisessa. Sisäilmakeskustelun myötä myös kuluttajat ovat löytäneet uudelleen karkaistun kevytbetonin vertaansa vailla olevat ominaisuudet. Tämä on kasvattanut kiinnostusta hengittäviä ja muovittomia seinärakenteita kohtaan, joita pientaloja kevytbetonista rakennettava Jämerä-kivitalot tarjoaa, jatkaa Ivar Sikk.

 
 
x