Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Ajankohtaista

07.02.2022

Hyödynnä Jämerän talvikampanjan tuhansien eurojen rakennesuunnitteluetu!Jämerän talotoimitukseen sisältyy laadukas rakennesuunnittelu

Jämerän runko- ja julkisivuvalmiiseen talotoimitukseen sisältyy laadukas rakennesuunnittelu perustuksista lähtien. Rakennesuunnitelmien laatiminen kivitaloon on vaativa prosessi ja kestää noin 2-4 viikkoa. Rakennesuunnittelu voidaan aloittaa, kun talolle on saatu rakennuslupa. Jämerä nimeää myös rakennusluvan saamiseksi vaadittavan päärakennesuunnittelijan.

Jämerän rakennesuunnittelu sisältää: perustukset, salaojat, radon- ja routaeristykset, kantavat runkorakenteet, rakenneleikkaukset, tarvittavat lujuuslaskelmat, hyväksyttämisen viranomaisilla. Suunnittelua varten tarvitaan asiakkaalta pääpiirustukset, maaperätutkimus, perustamistapalausunto / pohjarakennesuunnitelma ja LVISA-varaustiedot.

Tuhansien eurojen rakennesuunnitteluetu

Myönnämme Jämerän runko- tai julkisivuvalmiin talotoimituksen 1.2.-30.4.2022 välisenä aikana tilanneille rakennesuunnittelun erityisehdoin.

Edun arvo on noin 3 000 - 5 000 €

Edun arvo määräytyy talon koon mukaan ja sen saaminen edellyttää rakentamisen aloitusta vuoden 2022 aikana. Edun tarkka arvo annetaan talotarjouksen yhteydessä, kirjataan tilaussopimukseen ja hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä kampanjaehtojen täytyttyä.

LisätietojaJämerä edustajat ja myynti@jamera.fi

 
 
x