Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Ajankohtaista

24.11.2021

JÄMERÄ ON MUKANA GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN TOIMINNASSA Jämerän ympäristöviikko 2021, osa 3


JÄMERÄ KIVITALOT MUKANA GREEN BUILDING COUNCIL FINLANDIN JA PIENTALOTEOLLISUUDEN TOIMINNASSA

Jämerä Kivitalot on ollut Green Building Council Finland jäsenenä elokuusta 2021. FIGBC on yhdistys, joka edistää rakennetun ympäristön kestävän kehityksen mukaisia teemoja ja mahdollistaa vuoropuhelua jäsenyritysten ja kestävää kehitystä edistävien tahojen kanssa.

Yhdistys kiteyttää toimintansa näin: ”Kokoamme kestävän kehityksen osaamista Suomessa ja edustamme jäseniämme aihepiiriin liittyvissä asioissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toimintamme ulottuu koko rakennettuun ympäristöön ja sen elinkaareen. Keskeisimpiä tehtäviämme ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa, tiedon ja osaamisen välittäminen sekä vuoropuhelun aktivointi.”

Jämerälle yhdistys tarjoaa tilaisuuden verkostoitua muiden alan osaajien kanssa, saada ajankohtaista tietoa kestävän rakentamisen teemoista, kehittää omaa osaamista ja olla myös mukana vaikuttamassa luotaviin toimintamalleihin. Ilo olla mukana!

www.figbc.fi

 Jämerä Kivitalot on aktiivisesti mukana pientaloteollisuus PTT:n toiminnassa. PTT on Rakennusteollisuus RTT:n alla toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on edistää pientalorakentamista ja -asumista. Yhdistyksessä on jäsenenä 15 talotoimittajaa ja 60 kumppaniyritystä ja se toimii aktiivisesti pientalorakentamisen puolestapuhujana. Tästä esimerkkinä on parhaillaan lausuntokierroksella oleva uusi kaavoitus- ja rakentamislaki, jossa vähähiilisen rakentamisen edistäminen on vahvasti mukana. PTT on mukana kehittämässä laista toimivaa kokonaisuutta myös pientaloteollisuudelle ja pientalorakentajille. Vaikutetaan yhdessä!

 

www.pientaloteollisuus.fi

 
 
x