Sisältöön »
Ota yhteyttä
 
 
 

Ajankohtaista

03.02.2021

Hyödynnä rakennesuunnitteluetu, tee talotilaus ennen 30.4.2021!


Jämerä suunnitellaan huolella

Omakotirakentajalle turvallisin valinta on runkovalmis talotoimitus, joka sisältää suunnitelmat, rungon materiaalit ja runkourakoinnin perustuksista vesikattoon. Jämerältä saat tämän yhdellä sopimuksella kiinteään hintaan ja Jämerän runkotakuulla. Kiinteän hinnan runkovalmiille talotoimitukselle pystymme antamaan, koska rakennesuunnittelijamme tarkistavat jo arkkitehtisuunnitteluvaiheessa talon rakenteellisen toteutettavuuden.

Kampanjaetuna rakennesuunnittelu veloituksetta

Myönnämme runkovalmiin talotoimituksen 1.2.-30.4.2021 tilanneille rakennesuunnittelun veloituksetta, kun talon rakentaminen alkaa ennen syyskuun alkua 2021.

Edun arvo vaihtelee tapauskohtaisesti talon koon mukaan ja voi olla jopa 5 000 €.

Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja se palautetaan talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä hyvityksenä tilaajalle, kun kampanjaehdot täyttyvät, talotoimitus on valmis ja kaikkiin toimitukseen liittyviin laskuihin on saatu suoritus.

Jämerä-Kotopro dokumentointityökalu

Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä runkovalmiille talotoimituksille perustetaan kansiot. Jämerän dokumenttien lisäksi palveluun voi tallentaa kaikki muutkin taloprojektin dokumentit, sillä palvelu jää rakentajan käyttöön Jämerän talotoimituksen valmistuttua. Palvelun arvo on 600 €. Kampanja-aikana 1.2.-30.4.2021 runkovalmiin talotoimituksen tilanneet saavat palvelun veloituksetta.

 Ota yhteyttä myyntiimme ja varmista etusi >>

 
 
x