Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

09.10.2020

Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle tuhansien eurojen syysetu!


Runkovalmiin talotoimituksen tilaajalle tarjolla tuhansien eurojen syysetu!

Toimi ennen marraskuun loppua!

Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen kuuluu rakennesuunnittelu Jämerän toteuttamana. Näin varmistamme, että talosi on paitsi arkkitehtuuriltaan tyylikäs, niin myös toteutettavissa rakenteellisesti järkevin kustannuksin. Kokeneet rakennesuunnittelijamme tarkistavat arkkitehtisuunnitelmat jo ennen talotarjouksen antamista ja tästä syystä pystymme tarjoamaan koko runkotoimituksen yhdellä kiinteällä hinnalla materiaaleineen ja töineen. 

Kun teet talokaupan runkovalmiista toimituksesta 9.10.-30.11.2020 välisenä aikana ja rakennusprojektisi käynnistyy ennen kesäkuun loppua 2021, niin saat tuhansien eurojen arvoisen rakennesuunnittelun veloituksetta. 

Edun arvo vaihtelee tapauskohtaisesti talon koon mukaan ja se on maksimissaan 5000 eur. Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja se hyvitetään rahana asiakkaalle, kun kampanjaehdot ovat täyttyneet ja toimituksen loppulasku maksettu. Etua ei voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin. 

Ota yhteyttä myyntiimme ja varmista etusi >


Jämerärakentajan kaikki dokumentit pysyvät tallella Jämerä-Kotoprossa

Jämerärakentajan kaikki suunnitelmat, sopimukset ja muut dokumentit säilyvät tallessa Jämerä-Kotoprossa. Jämerä-Kotopro on maksullinen pilvipalvelu, johon Jämerä perustaa jokaiselle rakennusprojektille oman kansion, joka on heti rakentajan käytössä niin Jämerän toimittamille dokumenteille, kuin rakentajan omille dokumenteillekin. Palvelu jää myös rakentajan käyttöön Jämerä -talotoimituksen valmistumisen jälkeen ja toimii koko projektin arkistona niin halutessasi. Palvelu on käytössä 1.11.2020 jälkeen alkaneissa projekteissa. Palvelun arvo on 600 eur ja saat sen veloituksetta, kun teet tilauksen runkovalmiista talotoimituksesta 30.11.2020 mennessä.

Lue lisää Kotoprosta >

 
 
x