Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

27.02.2020

Etsimme pk-seudulle uutta kykyä myyntiedustustyöhön


ETSIMME PÄÄKAUPUNKISEUDULLE UUTTA KYKYÄ MYYNTIEDUSTUSTYÖHÖN

Tarjoamme poikkeuksellisen hyvän menestyskonseptin käyttöösi ja Suomen johtaviin kivitalo-brändeihin kuuluvan yrityksen vankan tuen. Voit olla joko uusi alalle haluava tai jo kokenut rakennusalan ammattilainen. Haluamme löytää hyvän tyypin, miehen tai naisen; Asenne on se, joka ratkaisee!

JÄMERÄ -myyntiedustajana autat asiakkaitamme löytämään parhaat vaihtoehdot toteuttaa tuleva talonrakennusprojekti. Toimit myyntikonsulttina ja eri toimijoita yhteen saattavana voimana. Olet palveluhenkinen yrittäjä joka omaa tai on halukas hankkimaan sekä kokemusta rakennusalasta, että toimintaympäristöstään. Sinulla saattaa jo olla muita edustuksia, mitkä parhaimmillaan täydentävät Jämerän toimituslaajuuksia. Ansaintalogiikkasi perustuu Jämerän maksamaan myyntiprovisioon sopimistasi talotoimituksista. Toimit omasta konttoristasi tai halutessasi Jämerän Espoon toimistolta käsin Jämerän vastatessa alueellisesta markkinoinnista. Edustajatyön aloittaminen ei vaadi sinulta alkuinvestointeja – matkapuhelin ja oma kannettava tietokone riittää. Jämerä vastaa muusta.

 Arvostamme:

- Halua ja motivaatiota olla paras tekemässäsi työssä
- Ahkeraa, reipasta ja periksiantamatonta otetta työhön sekä tahtoa kehittyä jatkuvasti myynnin ja pientalorakentamisen parissa
- Palveluhalukkuutta
- Yrittäjähenkisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta omista tekemisistä
- Positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kivitalomyynnin ammattilaiseksi
- Halutessasi upeat toimitilat Espoossa

- Alan palkitsevimman provisiopalkkauksen
- Modernit työkalut edustustyön tekemiseen
- Mielenkiintoisen työtehtävän tavoitehakuisessa ja energisessä työyhteisössä
- Kattavan ja jatkuvan koulutuksen taitojesi kehittämiseen
- Mahdollisuuden toimia yrittäjänä ilman kiinteitä kustannuksia

Yhteystiedot:
Lähetä hakemuksesi ja lyhyt CV osoitteeseen myynti@jamera.fi heti! Paikka täytetään sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Laita hakemuksen viitteeksi "Myyntiedustaja PK-seutu".

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ: Heikki Pirinen, Myyntipäällikkö puh. 040 5906 376


Jämerä-massiivikivitaloja on rakennettu jo yli 40 vuotta. Jämerä-kivitalot rakennetaan karkaistusta kevytbetonista tehdyistä pienelementeistä, mikä mahdollistaa monimuotoisen arkkitehtuurin lisäksi kustannus- ja energiatehokkaan kivitalon rakentamisen. Jämerä -tuotemerkillä rakennetaan kivitaloja ympäri Suomen, sekä muissa pohjoismaissa ja Baltiassa. Jämerä Kivitalot Oy kuuluu Bauroc AS konserniin, joka on Pohjois-Euroopan suurin karkaistun kevytbetonin valmistaja.

 
 
x