Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
 

Ajankohtaista

20.01.2020

Omakotihaaveita? Varaa aika maksuttomaan arkkitehtitapaamiseen Lahdessa pe 31.1.


Varaa aika maksuttomaan arkkitehtitapaamiseen

aika: pe 31.1. klo 10-18
os.
Lahden Kivikulma, Ajokatu 81, 15500 Lahti

Järjestämme omakotitalon suunnittelupäivän Lahdessa, johon voit varata henkilökohtaisen ajan arkkitehdin tapaamiseen. Tapaaminen on maksuton ja siinä voidaan käydä läpi miten omien toiveiden mukainen talo suunnitellaan, tai jos sinulla on jo luonnoksia, niin voit katsoa arkkitehdin kanssa niiden toimivuutta. Mikäli olet ostamassa tonttia, niin saat neuvoja mitä kyseiselle tontille rakentaminen edellyttää. Tapaamisen sisältö määräytyy täysin oman kiinnostuksesi pohjalta.

Ota heti yhteyttä ja sovi henkilökohtainen suunnitteluaika:
Sari Toitturi, puh. 03 7525997 tai kari.parikka@jamera.fi

Tapaaminen kestää maksimissaan 1,5 tuntia ja on täysin maksuton.Rakennusarkkitehti Kari O. Parikka on yli 35 vuotisen uransa aikana suunnitellut satoja omakotitaloja. Talojen arkkitehtuuri ja toimivuus ovat saaneet asukkailtaan paljon kiitosta, samoin kuin myös hänen taitonsa tehdä kustannukset huomioivaa suunnittelua. Kari onkin sitä mieltä, että hinta ei aina määrittele lopputulosta ja kauniin ei tarvitse olla kallista.

- Olemme toteuttaneet arkkitehtisuunnittelun hankkeita laidasta laitaan. Teemme arkkitehtisuunnittelua luonnossuunnittelusta työpiirustuksiin. Teemme asemapiirrokset, 3D-kuvat, lupapiirustukset ja työpiirustukset. Tarvittaessa haemme asiakkaan puolesta poikkeusluvat ja hoidamme tarvittavat lupa-asiakirjat ja viranomaisneuvottelut.

Kuva: Yksi hieno esimerkki Karin kädenjäljestä on Hartolan loma-asuntomessuille 2004 rakennettu "Topaasi", joka näyttää vielä vuosienkin jälkeen ajattoman kauniilta.

 
 
x