1.4.2017

Jämerä kivitalot (www.jamera.fi) ovat olleet halutuimpia kivitaloja Suomessa aina vuodesta 1974. Jämerän täyskivitaloja rakentava Jämerä Kivitalot Oy kuuluu bauroc International AS konserniin, joka on Pohjois-Euroopan suurin karkaistun kevytbetonin valmistaja.

ETSIMME TAMPEREELLE UUTTA KYKYÄ MYYNTIEDUSTUSTYÖHÖN

Tarjoamme poikkeuksellisen hyvän menestyskonseptin käyttöösi ja Suomen johtaviin kivitalo-brändeihin kuuluvan yrityksen vankan tuen. Voit olla joko uusi alalle haluava tai jo kokenut rakennusalan ammattilainen. Haluamme löytää hyvän tyypin, miehen tai naisen; Asenne on se, joka ratkaisee!

JÄMERÄ myyntiedustajana autat asiakkaitamme löytämään parhaat vaihtoehdot toteuttaa tuleva talonrakennusprojekti. Toimit myyntikonsulttina ja eri toimijoita yhteensaattavana voimana. Olet palveluhenkinen yrittäjä joka omaa tai on halukas hankkimaan sekä kokemusta rakennusalasta, että toimintaympäristöstään. Sinulla saattaa jo olla muita edustuksia, mitkä parhaimmillaan täydentävät Jämerän toimituslaajuuksia. Ansaintalogiikkasi perustuu Jämerän maksamaan myyntiprovisioon sopimistasi talotoimituksista. Toimit Jämerän Tampereen toimistolta käsin Jämerän vastatessa alueellisesta markkinoinnista.

Arvostamme:

- Halua ja motivaatiota olla paras tekemässäsi työssä
- Ahkeraa, reipasta ja periksiantamatonta otetta työhön sekä tahtoa kehittyä jatkuvasti myynnin ja pientalorakentamisen parissa
- Palveluhalukkuutta
- Yrittäjähenkisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta omista tekemisistä
- Positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kivitalomyynnin ammattilaiseksi
- Upeat toimitilat Tampereen keskustassa
- Alan palkitsevimman provisiopalkkauksen
- Modernit työkalut edustustyön tekemiseen
- Mielenkiintoisen työtehtävän tavoitehakuisessa ja energisessä työyhteisössä
- Kattavan ja jatkuvan koulutuksen taitojesi kehittämiseen
- Mahdollisuuden toimia yrittäjänä ilman kiinteitä kustannuksia
- Mahdollisuuden suorittaa alan tutkinnot mm. Pientalomyyjän ammattitutkinto (PTM-tutkinto)

Yhteystiedot :
Lähetä hakemuksesi ja lyhyt CV osoitteeseen myynti@jamera.fi heti! Paikka täytetään sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Laita hakemuksen viitteeksi "Myyntiedustaja Tampere".

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ: Jari Malkamäki, Myyntijohtaja puh. 040 1796327 jari.malkamaki(at)jamera.fi


Jämerä-massiivikivitaloja on rakennettu jo yli 40 vuotta. Jämerä-kivitalot rakennetaan karkaistusta kevytbetonista tehdyistä pienelementeistä, mikä mahdollistaa monimuotoisen arkkitehtuurin lisäksi kustannus- ja energiatehokkaan kivitalon rakentamisen. Jämerä -tuotemerkillä rakennetaan kivitaloja ympäri Suomen, sekä muissa pohjoismaissa ja Baltiassa. Jämerä Kivitalot Oy kuuluu bauroc International AS konserniin, joka on Pohjois-Euroopan suurin karkaistun kevytbetonin valmistaja.