Sisältöön »
 
 
  • 31269083708.jpg
  • 2886718492.jpg
  • 11648629412.jpg
  • townhouse-ii-talo-g-sisa-ver3-final.jpg
 

Suunnitteluvaiheessa

Tuusula Townhouse II

Etsitkö valoisaa ja toimivaa asuntoa yhdistettynä mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin? 

Uusin kohteemme, Jämerä Tuusula TownHouse II, rakennetaan Tuusulan Rykmentinpuiston viehättävälle asuntomessualueelle. Yhdeksän persoonallista townhouseasuntoa tullaan rakentamaan täysin muuttovalmiiksi. Pohjavaihtoehtoja on useita ja vieläkin uniikimman asunnostasi teet valitsemalla pintamateriaalit ja kiintokalusteet monista hienoista vaihtoehdoista. 

Osoite: Pikkupolku 2, Tuusula
Suunnittelu ja rakentaminen: Jämerä Kivitalot Oy
Arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimisto Arte, Kirsi Lehtonen

 

Tee ennakkovaraus haluamastasi talosta ilman varausmaksua

Sinun on mahdollista tehdä tässä vaiheessa ennakkovaraus haluamastasi talosta ilman varausmaksua ja se ei ole vielä sitova. Ennakkovarauksen tehneet pääsevät varaamaan talon ensimmäisenä, kun varsinainen myynti alka. 

Kohde on suunnitteilla ja rakentaminen alkaa arviolta 1/2023.

 


TALO F suunnitelmat 

TALO G suunnitelmat  

TALO H suunnitelmat

TALO I suunnitelmat

 


 


 


 


 


 
Jätä tämä tyhjäksi


 
 

  

Mikä on Jämerä townhousetalo? 

Asumismuotona townhousetalot poikkeavat totutusta, perinteisestä suomalaisesta pientalosta. Townhouse kategorian ratkaisumalleilla muodostetaan monikerroksisia asuntoja tiiviisti monimuotoisille tonteille tavoitellen maksimaalista tontinkäytön tehokkuutta. Perimmäisenä syynä ratkaisumallissa on kohtuullistaa rakentamisen kustannuksia ja luoda tiivistä kaupunkimaista asuinympäristöä.

Jokainen townhouse on oma yksilöllinen kokonaisuutensa

Jämerän Townhouse -konseptissa pyritään siihen, että talo on aina oma yksilöllinen kokonaisuutensa ja irti viereisen talon seinästä, mikä on suurin ero perinteiseen suomalaiseen rivitaloratkaisuun. Jämerän Townhousetaloissa asuinmukavuus ja rauha on keskiössä. Naapurin tai ympäristön äänet eivät saa kuulua sisälle, mikä varmistetaan paksuilla seinillä ja kivisillä yläpohjarakenteilla. Townhouse voi olla myös selkeästi oma erillistalonsa irrallaan viereisistä rakennuksista tai niihin kytkettynä esimerkiksi katoksella.

Townhouse asumisessa korostuu yhteisöllisyys, omakotiasumisen vapaus ja muun muassa piha, joka on kooltaan helppohoitoinen. Myös asunnon välittömään läheisyyteen sijoittuva autopaikoitus on yksi townhousesuunnittelun lähtökohta.

Rakennustapa sopii erityisesti pienille kaupunkitonteille

Kapeisiin ja pieniin tontteihin perustuva rakentamisperiaate on monella tavalla edullinen:
Haastaviakin, esimerkiksi kapeita suorakaidemuotoisia tontteja on helppo ryhmitellä vierekkäin ja peräkkäin
Suorakaidemuotoa toistamalla ja varioimalla saa muodostettua monenmuotoisia ja -kokoisia kortteleita
Lähtökohta on hyvin yksinkertainen, mutta silti se synnyttää tiivistä ja monimuotoista kaupunkiympäristöä luontevasti

Townhouse-rakentamistapaa on käytetty monessa Euroopan maassa jo pitkään, satoja vuosia, ja tapa on suosittu edelleen mm. Iso-Britanniassa ja Alankomaissa. Iso-Britanniassa taloista käytetään nimitystä ”terraced house” ja Alankomaissa ”stadshuis”. Yleismaailmallisesti taloja on totuttu kutsumaan nimityksellä ”townhouse”.

 
 
x