Sisältöön »
 
 
3953241543.jpg
 
 

Uudiskohteet

 

Hyvä suunnittelu on Jämerä kivitaloissa kaiken lähtökohta. Valoisat toimivat asunnot yhdistettynä mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin on asia, jota asiakkaamme ovat arvostaneet jo vuosikymmeniä. Jämerän massiivikivirunko, yksiaineinen muoviton ulkoseinärakenne ja massiivikivirakenteen hiljaisuus tekevät asumisesta lisäksi turvallista ja viihtyisää. Masiivikivitalossa on hyvä asua!

 

Jämerän suunnittelu- ja projektinjohtopalvelu tontinomistajille

Usean, samanaikaisesti samalle tontille rakennettavien talojen hankkeisiin tarjoamme laadukasta suunnittelu- ja projektinjohtopalvelua. Palvelussamme rakennustavaroiden ja palvelujen toimitukset onnistuvat Jämerän kautta hallitusti, tarvittaessa aivan avaimet käteen -periaatteella. Rakennuttajana voi olla esimerkiksi yksityinen henkilö, pieni rakennusliike tai joukko ryhmärakentajia. Projektipalvelun voi tilata projektin tarvitsemassa laajuudessa, mutta kuitenkin vähintään niin, että Jämerä suunnittelee rakenteet ja toimittaa runkotoimituksen asennuksineen vähintään vesikattovalmiuteen saakka. Kertarakentajille,­ kuten ryhmärakentajat, suosittelemme palvelun käyttämistä koko projektin läpiviemiseen.

 Tontinomistaja, ota yhteyttä

Jämerän vahva brändi tukee kohteen myyntiä

Jämerän vahvuus on pitkäaikainen kokemus pienkivitalojen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä moderniin arkkitehtuuriin ja asumisen hyvään laatuun kiteytyvä brändi. Jämerän vahvan brändi erottaa kohteesi edukseen kilpailussa pientalomarkkinassa ja auttaa kohteen myynnissä.

Jämerän projektipalveluesitteen mallitaloilla on mahdollista tehdä ennakkomarkkinointia ja selvittää kiinnostus hanketta kohtaan ennen varsinaista hankkeeseen ryhtymistä. Lopulliset suunnitelmat Jämerä laatii aina rakennettavan tontin kaavamääräysten ja asiakkaan toiveiden mukaan käyttäen moderneja digitaalisia sovelluksia apuna valinnoissa.

Lataa Jämerä projektipalvelut-esite

 

 
 

Tuusula Townhouse II

Tuusula Townhouse II

Ennakkomarkkinoinnissa 9 townhousetaloa, liity ennakkorekisteriin

 
x