Sisältöön »
 
 

TERVEELLISEN RAKENTAMISEN PUOLESTA

Jämerän massiivikivirunko rakennetaan yksiaineista, hengittävästä ja erittäin paloturvallisesta karkaistusta kevytbetonista, joka on rakennusmateriaalina puhtainta M1-luokkaa. Rakenteessa ei ole muovia eikä massiivikiviseiniä tarvitse myöskään lisäeristää. Jämerä kivitalossa on hyvä sisäilma.

VALMISTETAAN TÄYSIN PUHTAISTA AINESOSISTA

Jämerä kevytbetonituotteet valmistetaan täysin puhtaista ja epäorgaanisista kiviaineksista; hiekasta, kalkista, kipsistä, sementistä ja vedestä. Valmistuksessa käytetään pieniä määriä puhdasta alumiinijauhetta massan huokoistukseen, jonka vaikutuksesta tuote saa erinomaisen lämmöneristyskyvyn.

Lujuuteensa tuotteet saavat höyrykarkaisussa korkeassa lämpötilassa ja paineessa. Höyrykarkaisun yhteydessä muodostuu uusi homogeenien mineraali, tobermoriitti, joka tekee huokoisesta rakenteesta samanaikaisesti lujan ja keveän.

Kautta aikojen Suomen suosituin kivisten omakotitalojen rakennusmateriaali

Jämerä on kautta aikojen Suomen suosituin kivitalo, sillä kevytbetonitaloja on Suomeen rakennettu jo 30-luvulta saakka. Kevytbetoni on myös Euroopan suosituin pientalojen rakennusmateriaali. 

Rakennejärjestelmä, jolla on rakennettu jo vuosikymmeniä terveitä taloja

Jämerän kevytbetonituotteet muodostavat rakennejärjestelmän, jolla on vuosikymmenien ajan rakennettu terveitä pientaloja. Myös rakennejärjestelmän kustannukset ovat vakioituneet ja monista kivitalotoimijoista poiketen Jämerä pystyy tarjoamaan talojen rungot etukäteen sovittuun kiinteään hintaan sisältäen suunnittelut, materiaalit ja asennukset.