Sisältöön »

Asutko Jämerässä, oletko Originaali? Osallistu ja ansaitse Jämerä Original -kyltti taloosi »

 
Kivitalolaskin
 
 
 

Haaveiden kivitalo täsmälleen sovitussa budjetissa ja aikataulussa

 
 

Matti Saarenoksa asuu perheineen Helsingin Laajasalossa Jämerän rakentamassa valkoisessa kivitalossa. Uusi koti valmistui ennätysajassa –
räjäytystyöt tontilla alkoivat huhtikuussa 2017 ja uuteen kotiinsa Saarenoksat pääsivät muuttamaan joulukuussa 2017. Nopeuden lisäksi projektista jäi mieleen poikkeuksellinen helppous.

Legendaarinen iskelmälaulajakaksikko Matti ja Teppo tiesi jo vuonna 1986, että kaikentakana on nainen. Vanha viisaus päti tässäkin taloprojektissa.

– Rakas vaimoni oli asettanut toiveen, että hän haluaa vielä joskus asua valkoisessakivitalossa, Matti naurahtaa.

Toimitusvaihtoehtoja laidasta laitaan

Jämerä tarjosi projektin toteutukseen useita erilaisia vaihtoehtoja pelkistä kevytbetonituotteista täydelliseen avaimet käteen -pakettiin. Saarenoksat päättivät lopulta ottaa runkovalmiin talotoimituksen, joka sisälsi rakennustyöt aina vesikattoon asti.

– Pakettiin kuului yleissuunnittelun lisäksi vähän tarkempi rakennesuunnittelu sekä tietysti urakointi. Kaikkien hämmästykseksi projekti valmistui täsmälleen suunnitellussa budjetissa ja aikataulussa, Matti paljastaa.

Hommat hanskassa ja hanskat tallessa

Jälkeenpäin mietittynä Matille jäi mieleen erityisesti se, miten Jämerä ei jättänyt asiakastaan yksin, vaikka eteen tuli asioita myös kumppaneiden solmiman sopimuksen ulkopuolelta. Aivan erityistä kiitosta saa ammattitaitoinen työnjohtaja.

– Oli todella tärkeää, että saimme Jämerän suosituksesta todella hyvän työnjohtajan. Hän hoiti käytännössä kaikki paperityöt ja ohjeisti työskentelyä koko rakentamisen ajan, Matti kertoo.

Jälkeenpäin mietittynä Saarenoksat voivat olla ensimmäiseen taloprojektiinsa todella tyytyväisiä.

– Erittäin ammattimaista toimintaa. Ei ollut hetkeäkään sellaista fiilistä, että Jämerällä ei ole tämä homma hanskassa, Matti toteaa lopuksi.

 
 
 
x