Sisältöön »
 
 

 

Townhousetalot

Townhousetalot ovat kapearunkoisia omakotitaloja, jotka ovat sivuseiniltään kiinni naapurin rajassa. Townhousetalot suunnitellaan usein loft-tyylisiksi: avoimia tiloja ja suuria ikkunapintoja. Näin luonnonvalo pääsee kaikkiin tiloihin, sillä ikkunoita on mahdollista sijoittaa vain päätyihin ja kattolappeisiin. Townhousetaloon syntyy luontevasti suojattu turvallinen sisäpiha.

TUUSULAN ASUNTOMESSUt 2020

 Tuusulan asuntomessualueella on kaksitoista ryhmärakentamishankkeena rakennettua Jämerän townhousetalona. Jämerä kokosi rakentajat yhteen, koordinoi talojen suunnittelun jokaisen tarpeita vastaaviksi ja rakensi talot runkovalmiiksi. Tästä eteenpäin jokainen rakennutti talonsa muuttovalmiiksi oman budjettinsa ja mieltymystensä mukaan. Yhteishankintana rakennuttajat teettivät mm. ulkorappaukset ja lvis-töitä samoilla urakoitsijoilla. Messuilla kävijät pääsivät tutustumaan taloista suurimpaan Jämerä Salmiakkiin ja pienimpään Jämerä Laventeliin.

Ryhmärakentamishanke

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan vastaavaan hankkeeseen, tai sinulla on tontti ja etsit muita rakennuttajia mukaan, niin ole yhteydessä myyntiimme: myynti@jamera.fi. Kerromme miten Tuusulan ryhmärakentamishanke toteutettiin.

 
 

Jämerä Salmiakki

Jämerä Salmiakki

Etärakennuttamalla huikean hieno kivitalo!

Jämerä Laventeli

Jämerä Laventeli

Sinkun omakotitalo - Voi ihanuutta, laventelia ja ruusunpunaista!

Tuusula TownhouseStories

Tuusula TownhouseStories

Messurakentajien mietteitä rakennusprojektin aikana