Sisältöön »

Asutko Jämerässä, oletko Originaali? Osallistu ja ansaitse Jämerä Original -kyltti taloosi »

 
Kivitalolaskin
 
 
valo3-ulko1063851296.jpg
 

Jämerä kivitalo Valo

Arkkitehti SAFA Susanna Leppänen

LogRoc Valo on kolmen eri kokoisen muuntojoustavan pientalon huolella mietitty elegantti, konstailematon, tilaratkaisuiltaan toimiva, vähäpäästöinen ja energiatehokas sarja, joka istuu luontevasti niin suomalaiseen luontoon kuin kaupunkitilaankin. Valon tilakonseptia voidaan skaalata lähes rajattomasti lisäämällä moduulikokoisia huoneita sivuihin ja päätyihin. Pienimpiä talomalleja voidaan myös yhdistää suoraan toisiinsa, jolloin saadaan 

Valo-konseptiin kuuluu suuri katettu terassi, jonka katosta osa on korvattu modernilla pergolarakenteella. Pergola suojaa etelän puoleisia sisätiloja suoralta paahteelta. Sisätilojen ylikuumenemiselta suojaavat myös auringonsäteitä heijastavat vaaleat katto- ja seinäpinnat.

Valo 1

Asuinpinta-ala 62m2 , 2-3 huoneen vapaa-ajan asunto tai omakotitalo. Tilat voidaan erottaa jopa neljään eri kokonaisuuteen. Runsas katettu terassi-alue, johon voidaan sijoittaa istutusaltaita, poreallas tai ulkosauna.


Valo 2

Asuinpinta-ala 91m2, 3 huoneen vapaa-ajan asunto tai omakotitalo. Perusratkaisussakin eteisalue voidaan erottaa työtilaksi. Suuri katettu terassi mahdollistaa esimerkiksi lasitetun viherhuoneen. Terassin eteen voidaan luontevasti sijoittaa myös ulkosauna, johon avataan oma käyntinsä keittiön vierestä.

Valo 3

Asuinpinta-ala 130m2, 4 huoneen omakotitalo. Perusmuotoa rikkomalla saadaan oma ruokailutila ja selkeä ulko-oleskelutila grillauspaikkoineen. Ruokailutilasta voidaan avata suora käynti lasitetulle terassille

Valo 3:n avoin olohuone-keittiöratkaisu.

 
 
x