Sisältöön »
 
 

 

Tee suunnittelun ALKUKARTOITUS

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella tiedot hankkeestasi, niin laadimme sinulle tarjouksen talosi luonnossuunnittelusta ja järjestämme tapaamisen arkkitehdin kanssa. Tietojen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään ja voit tapaamisen jälkeen päättää lähdetkö mukaan Jämerän luonnossuunnitteluun. 

Jämerän luonnossuunnittelupalvelu huolehtii, että talosi suunnitellaan toiveidesi, tonttisi ja budjettisi mukaan, sillä luonnos-, ja rakennesuunnittelu, sekä kustannusten laskenta kulkevat Jämerällä käsi kädessä, eli arkkitehdilla on käytössään Jämerän laskenta- ja rakennesuunnitteluinsinöörien ammattitaitoiset palvelut. Näin talon kokonaiskustannuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi jo arkkitehtisuunnitteluvaiheessa, sillä kun suunnitelmat ovat valmiit, ei koko talon rakenteellisiin kustannuksiin voi enää juurikaan vaikuttaa kilpailuttamalla. 

Jämerän luonnossuunnittelupalvelu on vaivaton tapa saada laadukasta pientalosuunnittelua. Suunnittelusta ei veloiteta ensimmäisen 3 kuukauden aikana ja jos tämän jälkeen päätät tilata talotoimituksen Jämerältä sisältyy suunnittelu toimitukseemme eikä sitä veloiteta erikseen. Luonnossuunnittelusopimukseen määritellään omavastuuhinta siltä varalta, että mikäli päädyt 3 kuukauden suunnittelun jälkeen tilamaan talotoimituksen joltain muulta toimijalta kuin Jämerältä. Jämerä luonnossuunnittelun tuloksena syntyvät suunnitelmat ovat vapaasti käytettävissäsi toimituksen kilpailuttamiseen.

LUONNOSSUUNNITElun sisältö

Luonnossuunnitelmat ovat tarkat kuvat talosta ja eroavat rakennuslupakuvista vain vähän. Luonnoskuvissa ei ­oteta kantaa mm. lopullisiin korkoihin tai rakennusmateriaaliin. Luonnossuunnittelun sisältöasemapiirustus 1:500, pohjapiirustukset 1:100, leikkauspiirustukset 1:100, julkisivupiirustukset 1:100

 
 

Tontin tiedot ja budjetti

Asukkaat
Talon tiedotLiitteet


Yhteystiedot
Jätä tämä tyhjäksi