Sisältöön »
 
 

 

RAKENNESUUNNITTELU kuuluu runkovalmiiseen talotoimituksen

Rakennesuunnittelu sisältyy Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen. Rakennesuunnittelijamme tarkistavat jo arkkitehtisuunniteluvaiheessa, että talo on toteutattavissa rakenteellisesti järkevin kustannuksin. Näin pystymme tarjoamaan runkovalmiin talotoimituksen yhdellä kiinteällä hinnalla materiaaleineen ja töineen.

Rakennesuunnittelun sisältää: perustukset, salaojat, radon- ja routaeristykset, kantavat runkorakenteet,  rakenneleikkaukset, tarvittavat lujuuslaskelmat,  hyväksyttäminen viranomaisilla.

Suunnittelua varten tarvitaan rakennuslupapiirustukset, rakennuslupapäätös, pohjatutkimus ja -lausunto, sekä LVISA-varaustiedot. 

yksinkertainen pienelementtijärjestelmä

Kevytbetonituotteet muodostavat yksinkertaisen pienelementtijärjestelmän, josta on helppo suunnitella ja rakentaa ja terveellisiä pientaloja, jotka kestävät myös muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Tuotteet valmistaa Pohjois-Euroopan johtava kevytbetonituotteiden valmistaja Bauroc AS,  jonka itsenäinen tytäryhtiö Jämerä on.   

Jämerä kivitalon rakenneosat >


CAD-objektit suunnitteluun

Tuotteiden CAD-objektit on saatavissa maksuttomasta ProdLib -palvelusta. https://www.prodlib.com/library/search/bauroc#customsearch

ProdLib-ohjelman voit ladata
https://www.prodlib.com/etusivu/?lang=fi