Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
villahavet-08.jpg
 

Mitä arkkitehtisuunnittelu kustantaa?

Yleisesti ottaen yksilöllisen, kivirakenteisen talon luonnossuunnittelun kustannus on 3000 eurosta ylöspäin , mutta se voi olla jopa 20000 euroa riippuen arkkitehdin kokemuksesta, suunnittelun sisällöstä ja kohteen haastavuudesta. Rakennuslupaan tarvittavien pääpiirustusten tekeminen kustantaa noin saman verran kuin luonnossuunnittelukin. Pääsuunnitteluvastuiden ottamisen kustannus on arkkitehdeilla 1500 eurosta ylöspäin. Voidaan karkeasti arvioida, että ennen rakennuslupavaihetta suunnittelukustannukset ovat keskimääriin 8-10t€. Tämän lisäksi tulee hankkia rakennesuunnitelmat, tekniset suunnitelmat, kalustesuunnitelmat, pihasuunnitelmat jne. Yksilöllisessä talossa suunnittelun osuus kustannuksista onkin helposti 20-25t€ ja siitä ylöspäin kohteesta riippuen.

Lähetämällä lähtötiedot hakkeestasi alla olevasta linkistä saat tarjouksen talosi luonnossuunnittelun omavastuusta ja erittelyn sen sisällöstä. Luonnossuunnittelun hinta sisältyy Jämerän runkovalmiiseen talotoimitukseen, joten jos tilaat Jämerältä toimituksen, suunnittelusta ei lähetetä erillistä laskua.  

                                                                                   

Kaikki alkaa luonnoksista. Jämerän luonnossuunnitteluprosessi etenee seuraavasti:

Suunnittelu käynnistyy suunnittelusopimuksesta, jonka voit tehdä lähimmän Jämerä- myyjäsi luona. Sen jälkeen myyjä tekee kanssasi alkukartoituksen. Alkukartoituksessa käydään kattavasti läpi toiveenne, tontin erityispiirteet ja käytettävissä oleva rakennusbudjetti. Samassa yhteydessä katselmoidaan mahdolliset omat piirustuksesi.

Suunnittelun lopputuloksena saat talostasi kolmiulotteiden mallinnuksen, josta hahmotat helposti, miltä kotisi tai huvilasi tulee tontillasi näyttämään.

Tuo omat ideasi ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen

Makuja on monia – niin myös Jämerä-koteja. Oma koti tai lomakoti rakennetaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta ja siten, että se sopii ympäröivään maisemaan. Suunnittelupalaveria varten voit kerätä jo valmiiksi:

Tutustu ideagalleriassa toteuttamiimme koteihin ja ota talteen parhaat ideat vaikkapa Pinterestin avulla!

Sovi tapaaminen arkkitehtimme kanssa                                                        

Voit helpoiten edetä suunnittelussa varaamalla kauttamme ajan maksuttomaan arkkitehdin ensitapaamiseen (noin 2 tuntia), jossa voit keskustella haluamastasi aiheesta, esimerkiksi tontin kaavamääräysten tulkinnasta tai unelmatalosi luonnoksista. Tapaaminen on teamsissa tai Jämerän toimistolla. Varaa aika >

Kivitalon rakennuskustannuksia voit haarukoida Jämerän kivitalolaskimella


Tai lähetä Jämerälle tiedot talohankkeestasi, niin olemme sinuun yhteydessä

 


Arvio huoneistoalasta (Huoneistoala on asuinala, eli ulkoseinien sisäpuoli) *
 
 
 

Kerrosluku *
 
 
 

Kellari *
 
 

Makuuhuoneiden määrä *
 
 
 
 
 
 

Muut rakennukset, jotka ovat erillään päärakennuksesta
 
 
Arvio rakentamisen aloitusajasta *
 
 
 
 
 

Liitteet


Yhteystiedot

Ensisijainen yhteydenottotapa *
 
 

Lisätietoa Jämerästä *
 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tiedot tallennetaan Jämerän asiakasrekisteriin. Lue tietosuojaseloste >.

 
 
x