Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
  • jamera-01261062144.jpg
  • jamera-122082968346.jpg
  • jamera-kokkola-keittio-portaat1487574933.jpg
 

Talounelmista totta Jämerän suunnittelupalvelulla  

Kaikki Jämerä kivitalot ovat arkkitehtien yksilöllisesti asiakkaiden tarpeisiin suunnittelemia. Jämerän verkostossa on useita taitavia arkkitehtejä, joilta voit tilata suunnittelua Jämerän suunnittelupalvelun kautta Jämerän edullisella suunnitteluhinnalla.

Talon rakenteellisiin kustannuksiin voi vaikuttaa huolellisella suunnittelulla, siksi on tärkeää tehdä isot linjaukset jo luonnossuunnitteluvaiheessa. Suunnittelupalvelussamme saat avuksesi ­arkkitehdin lisäksi tarvittaessa myös rakennesuunnittelijamme, jotta talon rakenteet ovat kustannuksiltaan järkevästi toteutettavissa.

 
 
raha2039567659.jpg

1. Selvitä budjetti

Testaa Jämerän kivitalolaskimella talotoiveidesi­ vaikutuksia­ ­kustan­nuksiin. Saat käsityksen budjettisi­ riittävyydestä suhteessa­ valintoi­hisi. Kivitalolaskin on vapaasti käytettävissä eikä vaadi kirjautumista.

Jämerän kivitalolaskin

 
talo2025536742.jpg

2. Määritä tarpeet

Tee suunnittelun alkukartoitus Jämerän­ sivuilla.­ Alkukartoituksen tiedoilla yhteistyö­arkkitehtimme­­ ja ­myynti­­edustajamme pääsevät ­nopeasti kiinni­, mitä­ ­asumisen ­asioita arvostat.

Tee suunnittelun alkukartoitus

 
vaihe11769707505.jpg

3. Hahmota unelmasi

Suunnitteluvaiheessa 1 mietitään tontille­ sopivinta­­ vaihto­ehtoa ja lasketaan suunnitelmien ­alustavat kokonaiskustannukset. Voit siirtyä­ tämän­ ­jälkeen luonnos­suun­nittelu­vaiheeseen 2, tai jatkaa suunnittelua tunti­hinnalla.

Katso 1. suunnitteluvaiheen sisältö ja hinta

 
vaihe22mv.jpg

4. Toteuta unelmasi

Suunnitteluvaiheessa 2 suunnitelmat tarken­tu­­­­­vat­­­­ ja voit kilpailuttaa niillä haluamiasi­ ­tahoja. Suunnit­telun kustannukset ­hyvitetään talotoimituksen hinnasta, mikäli ­päädyt tilaamaan talotoimituksen Jämerältä.

Katso 2. suunnitteluvaiheen sisältö ja hinta

 


 
 
x