Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 
fiilis-kivitalon-hankinta.jpg
 

Näin hankit kestävän pientalon 

Jämerä on Suomen suurin yksilöllisiä kivirunkoisia pientaloja suoraan kuluttajille suunnitteleva ja rakentava yritys. Talojen rakennusmateriaali on yksiaineista, palamatonta, ympäristöystävällistä ja puhtainta M1-luokan rakennusmateriaalia, bauroc kevytbetonia.

Kaikki Jämerä kivitalot ovat yksilöllisiä, täysin rakennuttajiensa tarpeisiin tehtyjä. Jämerän talotoimitus sisältää talon suunnittelun ja rakentamisen runkovalmiiksi. Uudenmaan alueella toimituslaajuus on vieläkin kattavampi, ns. julkisivuvalmis talotoimitus, jonka saa Jämerän luonnossuunnittelupalvelun kautta suunniteltuihin taloihin.

 

 


1. Aloita talounelmasi toteutus - tee luonnossuunnittelun alkukartoitus

Jämerän luonnossuunnittelupalvelussa talohankkeesi­ on kivi­taloammattilaisten käsissä. Suunnittelutyön tekevät yhteistyö­arkkitehtimme yhdessä rakennesuunnittelijoidemme kanssa. Näin talon kokonaiskustannuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi jo arkkitehtisuunnitteluvaiheessa myyjämme seuratessa suunnittelun etenemistä yhdessä tarjouslaskijan kanssa. 

Kaikille on eduksi että suunniteltu budjetti pitää. Talon rakenteellisiin kustannuksiin on vaikeaa vaikuttaa esimerkiksi talotoimittajia kilpailuttamalla, kun suunnitelmat ovat jo valmiit. Siksi on tärkeää tehdä isot linjaukset ja päätökset jo luonnosvaiheessa yhdessä ammattilaisten kanssa. 

”Jämerän luonnossuunnittelupalvelua käyttäneet asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä omien tarpeidensa ja toiveidensa vastaavuuteen  tehdyissä suunnitelmissa ja suunnittelun hinta-laatusuhteeseen.” Innolink Oy:n asiakastutkimusJämerälle maaliskuussa 2022."

Luonnossuunnittelun alkukartoitus

 

 

2. Arvioi rakennuskustannuksia Jämerän kivitalolaskimella

Voit haarukoida ennen suunnitteluun ryhtymistä rakentamisen kustannuksia Jämerän kivitalolaskimella. Voit katsoa miten kustannusten muodostumiseen vaikuttaa mm. rakennuksen muoto, pinta-ala, kerrosluku, perustusolosuhteet, rakenneratkaisut ja materiaalivalinnat.

Kivitalolaskin

 

 


3. Helppo hankkia sovittuun laajuuteen rakennettuna: yksi sopimus ja kiinteä hinta

Jämerän talotoimituksen sisältö on yksilöllinen, niin kuin jokainen Jämerä ­kivitalokin. Annamme talotoimitukselle kiinteän hinnan ja vastaamme toimitusten laadusta omasta ja käyttämiemme aliurakoitsijoiden puolesta. Jämerällä on oma pää- ja rakennepiirustuspalvelu, sekä asennus- ja sen johtopalvelu, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä muualta ja tehdä niistä erikseen sopimuksia.

Jämerä kivitalon toimituslaajuudet

 

 


4. Jos etsit vielä tonttia, niin katso Jämerän taloideoita, tai tilaa ideakirja

Jos sinulla ei ole vielä tonttia, niin voit katsoa kivitaloideoita sivuillamme. Ideataloilla ei ole hinnastohintoja, sillä ne ovat asiakkaidemme uniikkeja taloja, tai arkkitehtiemme idealuonnoksia. Ideatalojen kustannuksia voit halutessasi haarukoida kivitalolaskimellamme (linkki yllä).

Katso taloideoita


Tilaa ideakirja / liity postituslistalle

 
 
x