Sisältöön »
 
 

luonnossuunnittelu sisältyy Jämerän talotoimitukseen 

Jämerä kivitalo suunnitellaan aina rakentajan toiveiden ja budjetin mukaan. Varmistamme jo luonnosvaiheessa suunnittelun laadun ja kustannustehokkuuden niin, että talo voidaan rakenteellisesti toteuttaa ilman suuria lisäkustannuksia.

Suunnittelun eteneminen

1. LUONNOSSUUNNITTELU

Ensimmäinen suunnittelun vaihe on arkkitehdin luonnossuunnitelmat. Luonnossuunnitelmat eroavat lopullisista rakennuslupakuvista siinä, että niissä ei oteta vielä kantaa mm. lopullisiin korkoihin, työohjeisiin, rakennusmateriaaliin tai pintavesien poisjohtamiseen. 

Luonnossuunnittelusta tehdään sopimus Jämerän kanssa, jonka omavastuuhinnan perimme vain, jos päätät rakentaa jonkun muun kuin Jämerän.

Luonnossuunnitteluun kuuluu:
asemapiirustus 1:500
pohjapiirustukset 1:100
leikkauspiirustukset 1:100
julkisivupiirustukset 1:100
suunnittelu sisältää kolme muutoskierrosta
kuvat toimitetaan pdf muodossa

2. rakennuslupakuvat

Kun olet hyväksynyt luonnossuunnittelussa laaditut tarkat suunnitelmat talostasi, annamme tarjouksen talotoimituksesta. Talotilauksen jälkeen hoidamme rakennuslupakuvat ja lupaa varten tarvittavan energiaselvityksen, jotka kuuluvat talotoimitukseemme.

Suunnitteluumme kuuluu myös rakennesuunnitelmat, jotka laaditaan rakennusluvan saamisen jälkeen. Voit tilata kauttamme myös LVIS-suunnitelmat ja kun tilaat talotoimituksen pystytettynä, kuuluu toimitukseemme energiaselvitys, ilmantiiveysmittaus ja energiatodistus.

alkukartoitus

Lähetä alla olevalla lomakkeellaennakkotiedot hankkeestasi arkkitehdille alkukartoitusta varten. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme arkkitehtitapaamisen. Tämän jälkeen voit päättää onko tapaamasi arkkitehti oikea suunnittelemaan taloasi, vai haluatko suunnittelijaksi jonkun muun.

 

Tontin tiedot ja budjettiAsukkaat
Talon tiedotLiitteet


Yhteystiedot
Jätä tämä tyhjäksi