Sisältöön »
Jämerä MoveIn -uudiskohteet
 
 

Usein kysyttyä

 
Miksi eri toimijoiden tarjousten vertailu on niin haastavaa? Minkälaisia piirustuksia tarjouksen saamiseksi pitää olla? Halkeileeko kevytbetoniseinä? Mitä rakennusosia Jämerän toimitukseen kuuluu? Saako Jämerän kautta asennuspalveluita? Usein kuulee, että kivitalo on kallis - miten Jämerä?

Emme sanoisi että kallis, mutta arvokas. Kivitalo on investointina kestävä ja talona pitkäikäinen. Jämerä -talot ovat markkinoilla haluttuja taloja juurikin kestävän arkkitehtuurin ja yksilöllisen, juuri tontille sopivan suunnittelun takia. Harvoin hyvin suunniteltu Jämerä-talo on sen kalliimpi kuin vastaava puutalo rapattuna. Toki Jämerä -rakentaminen ei ole liukuhihna- tai massatuotantoa, vaan jokainen talo on uniikki. Tällöin myös kustannuspuoli pitää ajatella eri kantilta. Kivitalo rakennetaan myös aina paikanpäällä ja itse rakentamistapa ja oman osallistumisen aste vaikuttaa merkittävästi rakentamisen kustannuksiin.

Jämerä-rakentamisessa on hyvä huomioida, että asennustoimituksemme hinta on kiinteä, eikä se muutu projektin aikana mikäli suunnitelmia ei muuteta tilaajan toimesta merkittävästi. Kaikki laskutus tapahtuu vasta toimituserien jälkeen. Näin tiedät varmasti, mistä maksat ja mitä saat sekä pystyt myös budjetoimaan haastavan runkovaiheen kustannukset etukäteen.

Kuinka nopeasti kivitalo on muuttovalmis? Mitä käytännön eroa on Jämerän eri seinävahvuuksilla 400mm ja 500mm? Saako Jämerältä suunnittelupalveluita? Mitä hyötyä on kiviyläpohjasta?
 
 
x